Bungalov s garážou a terasou?

Ahojte nemáte návrhy, nápady alebo projekty na bungalov s garážou a krytou terasou?
Odpovedať
@thomasko84 mame ;-) Nezabudaj, ze dom sa projektuje na pozemok x-)
Odpovedať
@thomasko84 www.eurolineslovakia.sk www.prodom.sk www.ardprojekt.sk www.mfpro.sk www.erlis.sk www.promiprojekt.sk a ine
Odpovedať
pozemok máme 22x 35 m
Odpovedať
@thomasko84 cele zle, chod za projektantom. Nevieme ci je 22m siroky alebo dlhy, orientaciu na svetove strany, ulicnu ciaru, odstupy od susednych pozemkov ... Zaplat si za to, daj sem prvotny skic a potom ta nasmerujeme.
Odpovedať
Takto sme si to mi vymysleli
Odpovedať
Profilova fotka
Projektov je veľa a každý pozemok je individuálna záležitosť, podľa mňa v tomto prípade by bolo lepšie obetovať čas a peniaze a zájsť si za projektantom, povedať mu svoje požiadavky a potreby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@thomasko84 popozeraj si katalógové domy, či sa ti nejaký projekt nebude pozdávať a keď nie, tak oslov architekta, ktorý ti navrhne dom podľa tvojich požiadaviek
Odpovedať
Profilova fotka
Na nete je ich tolko, ze budes mat problem si vybrat. Najlepsie si vybrat nejaky katalogovy a dat si ho upravit podla svojich predstav. Mas co robit :D
Odpovedať
Profilova fotka
Našli ste už niečo? Napríklad tu sa dajú násjť pekné projekty http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
My máme taký inšpirovaným domom muzo
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím. Túto otázku snáď ani nemyslíte vážne. To je ako keby ste chceli poradiť aké auto na cestu do práce ktorá je vzdialená cca 10 km. Najprv si snáď odpovedzte sám na zopár jednoduchých otázok. 1. Aký mám rozpočet - cca 20%, budete potrebovať nejakú rezervu 2. Je to môj prvý dom, ktorý neskôr budem chcieť predať alebo je na "celý život" 3. Pre koľkých obyvateľov ho plánujem 4. Aká je lokalita a aká orientácia na svetové strany 5. Aký je môj vzťah k architektúre - skôr funkčný, čiže u nás klasický, alebo chcem niečo čo poteší aj oko a dušu a takto by sa dalo pokračovať ďalej podľa osobných preferencií. Stačí k tomu ceruzka a papier alebo nejaký word či iný editor. A keď budete mať odpovede na svoje otázky tak budete mať z 50% predstavu aký dom by ste chceli. Potom sa bude aj ľahšie rozhodovať čo sa vám bude páčiť, v čom sa vám bude pohodlne žiť. Potom sa budete môcť rozhodnúť, či chcete katalóg, či pôjdete na projektantom, alebo v osvietenom stave za architektom, ale za takým, ktorý bude schopný vám navrhnúť dom podľa vašich predstáv.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?