Bungalov NELA - čo poviete na dispozičné riešenie?

Profilova fotka
Zdravím vás, aký názor máte na dispozičné riešenie tohto bungalovu? Mám záujem o zrkadlovú verziu. Hore je východ. Každý postreh vítaný. Je od devlev, katalogoveprojekty sk. Bungalov NELA. Máte niekto od nich projekt?
Odpovedať
@pigger ahoj projekt celkom fajn, len mi tam nereže rozmiestnenie nábytku v kuchyni a obývačke - sú tam hluché nevyužité miesta. Chodba - tá nemá okno, takže tam asi bude v pláne svetlovod, alebo iba svetlo. Asi by som sa vzdal jednej šatníkovej skrine v strede a dal tam okno na celú šírku a pod neho komodu, alebo nejaký stolík. WC mi príde moc maličné. Technickú by som radšej umiestnil v garáži - už keď ju máš - t.j. by som predĺžil súčasnú miestnosť v garáži a tam dal technickú. Celkovo by som sa pohral s tým priestorom kde je obývka, kuchyňa, technická a špajz. To mi príde také kostrbaté. AK by si zrušil technickú - tom ti vznikne veľká špajza, mohla by byť užšia ako súčasná.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, staviam velmi podobny. Akurat to male WC (1.03) by som dal do zadveria ako to mame aj my.. Zatial spokojnost, aj ked mame este len hrubu stavbu, hlavne ta velka terasa, ktora v tom L-ku vznikla 🙂 spajzu mame vacsiu, t.j. presne tak ako pise xr22 - tie dva miestnosti by som takisto spojil.
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiež sa mi pozdáva od rodinny-dom.eu priojekt domu 01. Je to taký kompaktnejší domček, úžitková plocha je 123 m2. Pozemok mám 29x33 metrov. Hľadám nejaké dobre riešené Lko
Odpovedať
@pigger velmi podobne to budeme mat aj my. Tych skrin oproti izbam by som sa nevzdavala. My chodbu budeme presvetlovat uzkym, dlhym svetlikom. Na tie skrine nam potom navazuje samostatne vecko, práčovňa a komora. V tom mne velmi nesedi ze v priestore obyvackokuchyne je komora a technicka. Obyvacka vyzera byt celkom velka tak asi tu komoru by som dala medzi kuchynu a vstup. A tak ako uz bolo vyssie tak technicke zalezitosti urcite do garaze. Este co my mame inak tak mame prehodenu kupelnu s kuchynou. Ale my sme chceli mat samostatnu kuchynu a aj z nej priamo vychod na terasu. Este si sa daj pozor na sirku chodby ked tam budes davat skrine.
Odpovedať
Profilova fotka
@pigger Tento druhý čo si pridal vyzerá vhodnejšie, aspoň mne viac sedí. Nejde sa do obývačky cez celú kuchyňu, to je dobré.
Odpovedať
Profilova fotka
V tomto druhom sa mi paci vsetko, len asi by som este jednu kupelnu pridala, najskor k spalni, aby ste rano sa nenahanali, aby ste nemuseli mat poradovnik 🙂
Odpovedať
Moj osobny nazor na projekt toho L-koveho domu je, ze je neprakticky, garaz a vchod do nej mi pride daleko od vstupu do domu,skoda,ze z garaze nemozes priamo vojst do predsiene. A co ja osobne pokladam za zbytocne,je dlhansja chidba popri izbach, mali sme povodne takyto dom a je to otrocina a dost take hluche miesto. Osobne ma tieto L- projekty velmi nenadchli. Inak, v mnohych projektoch mi vadi, ze jedalensky stol je dost daleko od kuchyne, vynosit cely obed pre rodinu, milion riadu je dost.Aj mh to tak blbo mame 🤦
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?