Bungalov na sirku pozemku 14m

Ahojte.kto poradi nejaky pekny,fajn projekt na bungalov ktory chceme postavat na sirku pozemku 14m. Mal by mat tak zhruba sirku 10m a na dlzku max tych 16....dakujem vam vopred ;)
Odpovedať
A čo tak sama si pohľadať na nete hodiť požiadavky do filtra a tu potom ukázať svojich 3-4 favoritov a doladiť ich spolu možme podľa tvojich požiadaviek dokončí to aj tak architekt. Nehovoriac o tom, že nepíšeš či v rozmere 10X16m chceš aj dvojgaráž, alebo celkom bez garáže. O veciach ako orientácia, svahovitosť atd... nehovoriac P.S. Nechápem načo sa v dnešnej dobe stavajú tak veľké domy. :-D ak sú na hypo, čo je najčastejšie financovanie v súčastnosti.
Odpovedať
@zuzanapi11 no take rozmery ma vacsina obdlznikovych bungalovov, staci si vybrat :)
Odpovedať
Diky :)...ja len ci uz niekto podobne uz neriesil a nemal by dake dobre typy
Odpovedať
@zuzanapi11 Typov tu môže paddnúť aj 10, ale ani jeden ti nemusí sadnúť. Aspoň daj obrázok pozemku, svetové strany, kde je cesta, susedné domy vedľa teba...a samozrejme tvoje požiadavky o počte izieb, garáže, či chceš samostatne kuchyňu, šatník...koľko ľudí tam bude žiť? Koľko máš hotovosť a koľkosi ešte chceš požičať? Nech sa je od čoho odpichnúť. Mne osobne sa páči od prodomu bungalov 46.
Odpovedať
skus nieco taketo http://www.n-p.sk/img/15/np15b_zo_new...
Odpovedať
Profilova fotka
to je velmi uzky pozemok...typicky slovensky klasicky dlhy a uzky... susedia maju 13m a bolo to predtym pole chcu stavat...ale uz asi 3 roky stale riesia aky...od hranice pozemku musis dodrzat 2m..
Odpovedať
Ved ano viem o tych hraniciach,ale zevraj si mozem od suseda poziadat aj nejsku vynimku aby to nemuselo byt az tolko
Odpovedať
Dakujem za projekt ;)
Odpovedať
máme trochu širší pozemok ako vy, a vybrali sme si od Euroline bung. 881, spravili sme pár zmien.
Odpovedať
@zuzanapi11 euroline 762 napr :-)
Odpovedať
http://www.aphaus.sk/projekty-domov/d... http://www.projektydomov.com/projekty... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanapi11 pozri môj album. Máme šírku pozemku 14,5m a náš vlastný projekt má rozmery 9x14,5m
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam sice pozemok velky, ale ideme stavat 9x13 metra. http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... Individualny projekt /nie katalog/
Odpovedať
Dakujem vsetkym.idem to.pokukat
Odpovedať
@zuzanapi11 Sused ti moze povolit stavat 1m ot hranice pozemku, avsak podstatne je co ti povoli stavebny urad. Ak tam neuspejes tak bohuzial 2m sa nevyhnes.
Odpovedať
Projekty do L su velmi pekne, asi najkrajsie. Poradit nejaky projekt je velmi tazko. Zalezi ci v susedstve je blizko dom, ci chce clovek aj dvor a podobne. Samozrejme do istej mieri aj kde je sever. Ja som moj nacrt posunul projektantovi aby sa na to pozrel. Pozemok 17m siroky, zo severnej strane je v susedstve dom, cize od neho tak akurat technicka miestnost alebo kupelna. Do rpedu som dal satnik a hostovsku koli hluku z ulice. Do zadu som dal spalnu a 2x detska izba. Oddelena denna a nocna cast a taktiez oddelena kuchyna od obyvacky pricom z kuchyne sa da ist samozrejme na terasu. Potrebujem vsak nechat aj dvor na prejaz auta takze pocitam tak 13m max sirka domu ale to by nemal byt problem. Na dlzku to mam kde potiahnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?