Bungalov LINETTA

Profilova fotka
Dobrý deň všetkým, Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s týmto bungalovom https://domprojekt.sk/projekty-domov/... Bola by som vám vďačná za každý vás názor, keďže sa dlho rozhodujeme medzi domami a tento projekt sa nám s priateľom páči najviac. Ďakujem za každý názor a radu :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@alexhor9 Nevyberal by som si dom podľa vzhľadu ale skôr oceníte dobre riešení dispozíciu. Vždy sa na projekte niečo nájde už len pohľadom na vyzualizácie sa mi zdá divne riešené to státie pre auto, veď polovica trčí von, v pôdoryse napríklad úplne chýba nejaká technická miestnosť. A samozrejme záleží aj od pozemku aký máte, napríklad tento dom má okná z obytných miestností do troch svetových strán, vôjde sa vám vôbec na pozemok alebo čo zastavaná plocha a podobne. Ale projekt vyzerá pekne a keď človek vidí tu zľavu z 12-tisíc na 1000. Ak tam nebudete potrebovať robiť zmeny lebo tie by ho podľa rozsahu moli dosť predražiť tak ho zoberte, akurát by som moc nerátal s tou cenou tá sa mi zdá nereálna možno tak čistou svojpomocou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem veľmi pekne za postrehy, dom si chceme dať upraviť u architektky, pretože chceme zväčšiť šatník na ukor kúpeľne zo spálne a tiez druhy šatník zmenit na komoru a technickú miestnosť. Tiež chceme uplne akoby preklopit, resp. vymenit L rameno domu, čiže bude úplne inak otočený a orientovaný.
Odpovedať
@alexhor9 zachod bez okna a hned pri kuchyni je dost...cudne :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@alexhor9 Za prvé, čo sa vám teda na tom dome páčilo keď s neho chcete viac ako polovicu prerobiť, a za druhé, od takej architektky čo by prerábala cudzie projekt ruky preč, tam nebude niečo OK. Za architektom sa má prísť nadiktovať mu svoje požiadavky a možnosti ukázať pozemok a nechať ho pracovať a nie aby prerábal projekty iných.
Odpovedať
@alexhor9 naco je pred domom to miesto akoze na auto ked sa tam ledva zmesti jedno, potom zavadzia dveram, druhy plac je mrtvy, zas je tam zub, okolo kupelne - naco, naco ako keby 2 vonkajsie sedenia - na ukor izieb, nic moc
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko chcem tam prerobiť dve veci, a to satniky, ale okej, :) neviem, ako ste postupovali vy, ale ja som sa chcela najprv od niecoho odpichnúť a svoje pripomienky si dat upraviť odbornikom. Vy ste si asi cely dom navrhoval sam, ja az taka sikovna nie som :D
Odpovedať
Profilova fotka
@alexhor9 Veď práve o to ide nikto nemusí byť šikovný a robiť niečo sám, keď si na to platí toho profíka architekta, stačí ho nechať pracovať a dobrý architekt od vás nikdy nebude chcieť aby ste niečo kreslili alebo navrhovali vy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojky, postavili ste si nakoniec domček Linettu? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@mydream_flat ahoj 🙂 nie, nakoniec sme si dali nakresliť vlastný projekt L architektovi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?