Bungalov od Projekty domov - Lemon alebo Optim100?

Dobrý večer, chcem sa spýtať na tieto dva projekty. Kt. je lepšie riešený. Rozmerovo sú skoro rovnake,ale ta cen je tam uplne ina. Páči sa mi projekt lemon ako je riešený,ale zas optim 100 je lepsie rieešený vizuálne. Myslim,ze by na pozemku by bol lepsi. Mám 20 arový pozemok.Vstup na pozemok je z juhu k comu by som rad prispôsobil terasu,lebo mat teras na severe neviem ci je az take super. http://www.projektydomov.com/projekty... http://www.projektydomov.com/projekty...
Odpovedať
@juro75 osobne som za vnútornú dispozíciu RD Lemon, OK je zádverie, špajza, pohľady, hoci ho prestrešená terasa predĺžuje, možno by sa dalo nejako ináč ju umiestniť vo vzťahu k sv. stranám..najlepšie je JZ alebo SZ. Záleží od rozmerov stav. pozemku, ale u mňa tento vyhráva..
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa tiež Lemon. Páči sa mi kuchyňa z Jedálňou. Škoda že nám to takto nevyšlo.
Odpovedať
@juro75 jednoznačne Optim natočený tak, že vchod bude na východnej strane. Pridal by som ešte väčšie okno k jedálenskému stolu, kadiaľ by cez zimu slnko prehrialo obývačku. Výhodou sú dve toalety, okno spálne a kuchyne na východ a okná detských izieb a terasa na západ
Odpovedať
@juro75 lemon, zvnútra i zvonku
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím. Nuž veľký pozemok, malý domček. Chápem, že sa vám viacej páči Lemon. No je jedna otázka. Myslíte si, že bude pohodlné pozeranie telky? Ak si myslíte, že áno, tak je to v pohode. Ja osobne si myslím, že oba sú úplne peklo, no musíte sa rozhodnúť čo sa vám páči a vyhovuje. Osobne si však myslím, že na 20 árovom pozemku by sa dalo stvoriť aj niečo lepšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@juro75 Za mňa jednoznačne OPTIM 100. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@juro75 Dom sa nevyberá podľa toho ako vyzerá z vonku ale ako vyhovuje z vnútra to je to hlavné, ak nevyhovuje dispozícia je jedno či je strecha valbová alebo sedlová.
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko A takisto sa vyberá na konkrétnu parcelu. Na jej veľkosť, tvar.... A s ohľadom na jej orientáciu na svetové strany. @juro75 Preto som si ja osobne dovolil poradiť Optim 100. Z hľadiska vnútornej klímy je podľa mňa lepšie, ak sa centrálna dispozícia tiahne naprieč celým dom od východu na západ. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to záleží aj aký máte pozemok. to sa nedá povedať len aký sa mi viac páči. Ja som to tak kedysi tiež tak riešila no keď som si svoj vysnívaný projekt predstavila na našom pozemku, moc mi to dohromady nehralo a a nakoniec sme vybrali úplne iný pozemok. Skôr sa zameraj či sa ti hodí na vašu parcelu. Tým by som začala asi ako prvým.
Odpovedať
Este mam jednu otazku. Myslite,ze polovicne zastresenie terasy ako je na bungalove lemon je dobre?Terasa je orientovana na sever. Alebo by som to mal prestresit cele? Aj druhu polovicu? Nechcem mat potom v obyvacke tmu. Alebo by sa to vyriesilo keby som kupil svetlik.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den,mame vybrany projekt Lemon,ako to dopadlo u vas? Optim ci Lemon?
Odpovedať
Ma niekto kupeny alebo postaveny domcek bungalov Lemon?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@lotyscha dobrý deň, prosímm ozvite sa mi, dakujem
Odpovedať
@lotyscha rozdhodli ste sa napokon pre lemon ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Áno, staviame Lemon, je super, krásne sa dá prispôsobiť vlastným potrebám...dokonca mám aj šatník 2x2,5m a obyvka s kuchyňou má 5,8 x 8,2m...
Odpovedať
@lotyscha a kuchynu ste ako vyriesili? Mne osobne viac sedi optim. Lemon je rozsekany a hlavne ta kuchyna a nestastne riesenie vchodu do spajze.
Odpovedať
@lotyscha máte niekde prosím ťa upravený projekt?
Odpovedať
Predsien mam mimo domu,potom nasleduje vstup do obyvky s kuchynou, zrusili sme priecky chodby a aj priecku v kuchyni. Kachle budu nalavo pri vstupe do obyvky. Komora mi plne vyhovuje v kuchyni tam kde je, tak mame aj u svokrovcov a teda z praxe viem, ze to je najnavstevovanejsia miestnost hned po chladnicke :) Na konci chodby mam satnik, ktory ubral z poslednej izby ale tu sme vymenili s vedlajsou, cize posledna ma 4,10m a ta vedla 3,10m Na 14metrovej strane domu kde je kuchyna, komora, kupelka a spalna mame zastresenu terasu americkeho typu 14m x 3m...teda som od jari do zimy ziskala dalsie izby ;-) Dom je upraveny podla nasich poziadaviek, nakolko zijeme v malej dedinke, chovame zvierata,pestujeme. Tym padom potrebujeme zastreseny priestor ci uz na pracu alebo relax...Foto doplnim priebezne do albumu...prosim o trpezlivost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?