Bungalov ALFA 115 ???

Profilova fotka
Dobry den mam zaujem stavat Bungalov ALFA 115. Pači sa mi, má sním niekto skusenosti (stavba,použitý material, náklady na stavbu, mesacne naklady na byvanie) ? Prípadne ak ma niekto tento typ domu z okolia TN,IL,PU,PB rad by som sa naň pozrel v reale samozrejme vino a cokoladu za obhliadku prinesiem. Som pren na 99percent rohodnuty. Za odpovede Vám vopred ďakujem, pripadne ma možete kontaktovat na sparrov13@gmail.com
Odpovedať
pozrela som si ten projekt... no, mieša sa nočná časť s dennou. ak Vám to nevadí, tak je to v pohode. Izby sú primerane veľké, kúpeľňa tiež. Pôdorys sa dá. Jediné čo mi padlo tak do oka - Ak pozerávate TV, tak by ma zaujímalo, kam by ste ju umiestnili? Kam by šiel gauč? A čo by som Vám radila - zvihnite strechu vyššie. Vymurujte ešte o 3 -4 rady tehál vyššie a výjdu Vám na fasádu okná. Nie je nutné mať v tomto prípade osvetlenie zo strešných okien - jednak Vám to nemusia dobre spraviť, sem-tam zabudnete zavrieť a naprší Vám, nedá sa vyvetrať keď prší a pod.. no sú to zbytočné financie. Okrem toho, obyč. okná osadené do múrov sú prístupnejšie, efektnejšie atd. Projekt je v pohode - ale nemyslím, že má zmysel robiť strechu tak nízko a vetrať strešnými oknami.
Odpovedať
Profilova fotka
@fakteass Ojojojojojojoooooooooj... Netvrdím, že by som staval práve tento koncept RD, ale rešpektujem, že má svoj charakter - svoj štýl. A k nemu patria aj priznané strešné podhľady (čo i.i. aj mierne zlacňuje stavbu). To predsa nejde, milá fakteass, len tak zdvihnúť stavbu "o 3 -4 rady tehál". To jednoducho nejde. A tie strešné okná tam nie sú práve na vetranie, ale skôr na presvetlenie interiéru. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://m.nehnutelnosti.sk/2015671/pon... http://www.nehnutelnosti.sk/magazin-o... Tak tu je jedna taka alfa co sa mi paci a patri medzi 10 najkrajsich :-) kazdopadne osadenie na moj pozemok pojde zrkadlovo rozlozenie izieb miestnosti bude uplne inak to uz mam zakreslene . Strop znizim stresne okna riesit nebudem pojdu tam normalne ale pre efekt do obyvacej casti by som nad nimi premyslal :-) Neviem paci sa mi dizajn jednoduche L 4izby celková nenárocnost stavby.Co sa tyka telky podobne ako je na foto vid link hore. Inak su lepsie cinnosti ako cucat na bednu:-) Ale nie ja radsej kukam telku v spalni aj ked by sa nemalo:-)
Odpovedať
@leonardom jj ja chápem :) to je len môj názor - nemusím veľmi strešné okná. Ak vám to tak vyhovuje, nemám nič proti ;) ale zvýšiť by sa to dalo.. stačí vymurovať viac, urobiť vence, ukotviť krov.. tak, ako sa to robí bežne :) len sa dosť zmení charakter domu. a okná sú aj na vetranie :) pokiaľ nebudeš mať rekuperačnú jednotku ;)
Odpovedať
@bindas to či budeš pozerať telku tam alebo tam.. čo by sa malo? čo by sa nemalo? :) ty tam budeš žiť, má to vyhovovať tvojmu spôsobu života. My môžeme mať nejaké postrehy a nápady - ale nakoniec sa sám rozhoduješ, sám staviaš ;) inak ten bungalov na predaj pôdobí veľmi vzdušne a rodinne :) chválim tvoj výber. len si dobre zisti technické informácie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak dakujem za postrehy urcite to este riadne premyslim. Skoda ze sa tu nenasiel nikto kto je vlastinkom takeho projektu. Bude mi musiet stacit 3d vizualizacia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?