Bungalov 883

Ahojte. My chceme na jar stavať tento domček bungalov 883 ale asi strechu tvaru A. A zaujímalo by ma kto ma tento domček postavený alebo stavia. A čo by ste zmenili teraz keby ste to stavali znovu. A ešte by ma zaujímalo do akej ceny ste to zvládli. Cena do štádia po omietky. Ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj.staviam 883ku, teda zatiaľ mám len hrubú stavbu ,priečky , okná a strechu. Oproti projektu som zmenil plafon,nedal som beton ale drevené hrady (takz. štukátor) 18cm hrubé a 15 široké , od seba cca 65 až 75cm.. Tam kde vychádza položiť stojky (6ks) stolice krovu tak tam som dal hrady 18x 20...Ale odporúčam Vám tam dať ešte silnejšie lebo mne to trošku po roku sadlo cca 15až 20mm...Ale to iba v obývačke ,lebo tam sú tie 2 hrady na ktorých je podopretá stolica najdlhšie... Medzi to pôjde samozrejme 18cm izolácia (napr. Isover,Nobasil)...Niekedy keď budem mať čas Vám napíšem viac...
Odpovedať
@kuukii ahoj my by sme nemenili nič máme drevený strop a sadrokarton ak chceš a maš cestu prídite sa pozrieť
Odpovedať
@matkogin moc tam na tú stranu cestu nemáme ale keď nás niečo napadne tak ak nebude vadiť tak kontaktujeme.:-) @johncalvera Ďakujem Vám hlavne za odpoveď. My sa do toho nakoniec pustíme a strašne veríme, že sa finančne vojdeme. A ako planujete? Kuríte v domčeku? :-) a chcem sa spýtať viete si na tom domčeku predstaviť aj A-čkovú strechu?
Odpovedať
Chceme sa ešte opýtať, čím kúrite ? Koľko asi prekúrite ročne ? Aké máte mesačné náklady na dom (elektrika, voda, kúrenie) tak orientačne ? Ďakujeme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?