Bungalov 881

Profilova fotka
Stavia niekto ,alebo staval Bungalov 881? Ste spokojní s priestorom otvoreným do krovu bez stropu? Menili by ste niečo po čase bývania?Menil niekto dispozíciu kuchyne? Vychádzajú tam podla projektu len dolné skrinky. Je kuchyňa bez horných skriniek v pohode? Ďakujem za rady...
Odpovedať
Profilova fotka
Mi nehovorte ,že nikto nestsval 881. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 podla mojho nazoru je ten dom zle rieseny. strasne vela uzkej chodby a uzavreteho priestoru. neviem mozno sa mylim. a co sa tyka skriniek tak to uz zalezi od teba kolko potrebujes ale mne sa zda ze je toho celkovo tam malo. ved v tom dome nieje jedna technicka miestnos kde das vzduchotechniku,kotol atd. ta spajza je podla ma malicka tiez.. neviem no..aj v zadveri vyzera ze tam bude malo miesta. zalezi uz od tvojich preferencii a naroku an ulozny priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
@matusmino No nakoľko máme úzky pozemok,veľa na výber nemám. Dom musí byť úzky. Veľa domov iné projekty čo som pozerala má miestnosti 3 x3 ,to je plno malých izieb. Detská izba s 9 m 2. To mám vačšiu v paneláku. Preto som vybrala tento projekt. Izby sú všetky 15 m 2. Pekné veľké. Technická miestnosť je medzi dvomi kúpeľňami. Má 3,9 m 2. To je málo? Špajzka mi stačí,kupujem všetko čerstvé. V paneláku nemám žiadnu. Dom bude postavený v Kostolišti,Bratislavský kraj. Pozemok stojí u nás m2 ,112 Eur. Na vačší pozemok nemám love :-) Ak viete o nejakom lepšom projekte na úzky pozemok ,tak poprosím o info. Ja len nechcem malé izby.
Odpovedať
Profilova fotka
@matusmino Inak ,tým že je otvorený strop ,vyzerá dom vzdušne a priestorovo vačší. Ale zase strácam priestor na povale,kde mohol byť tiež nejaký úložný priestor. Preto bola otázka ,že či niekto 881 staval a či nechal otvorený strop. No dík aspoň ,že ste vyjadrili svoj názor,lebo čím viac hláv,tým lepšie....
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 vsetko zalezi od vlastnych preferencii a financnych moznosti. pre nas je 4 m2 malo na technicku miestnost.vzdy som byval v dome tak mozno to je tym ze som inac nauceny. ak to vam tak vyhovuje tak nieje o com sa bavit. 15m na izbu je dost si myslim ze pre kazdeho. treba si vybrat veci ktore su pre vas dolezite a zas aj pri ktorych ste ochotni robit ustupky. ak ste si taky nasli tak treba ist do toho :) tu vam nikto nepovie co je ideal pre vas ale co jemu (ne)vyhovuje. vy musite vediet co chcete a co sa vam paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matusmino To ano. Ale pýtala som sa na názor iných hlavne kvoli tomu stropu. Nechať otvorený strop do krovu može mať super efekt. Ale práve mi písala jedna pani čo tento dom stavali,a majú pochodznú povalu,strop uzavretý a majú tam úložny priestor.Ale neviem či sa mi bude chcieť vylezať hore a nosiť tam ukladať veci. Sestra má dom a na povale iba bordel :-) Tento dom je malý ale furt vačší ako náš panelákový byt :-) Bože veď bývam na 72 m2 byt a dom bude mať 116. To je pre nás dosť Mám decka 18 a 14. Nakoniec zdrhnú niekam do sveta a my ostaneme vo velkom dome? Stačí aj tento. Už tak troch rátam s tým že v budúcnosti v ňom budme len dvaja . Pre dvoch až moc...Ale snažím sa ho upraviť tak aby vyhovoval nám. hold pivnicu mať nebudeme. To by sa predražilo.Tak uvažujem nad tou povalou. A máte pravdu ,že vela záleží od financií. sa u nás povie..bez peňez nikam nelez.. :-) No držte mi palce abych to zase moc neprešpekulovala,nech je tak akurát. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?