Bungalov 569 z Euroline

Profilova fotka
Mate niekto tento domcek?
Odpovedať
Profilova fotka
NAŠŤASTIE NIE. 1/ Priveľký 2/ Pridrahý 3/ Priam ohavný ä čo sa vizualizácie exteriéru týka)
Odpovedať
Zvonka riadny gýčik, tvári sa honosne ako veľký dom a v skutočnosti sú dnu samé kamrlíky. Ale videl som aj horšie domy. Vnútorná dispozícia by sa mi veľmi páčila a bola by priam ideálna, bohužiaľ za podmienky ak by bola každá miestnosť tam aspoň o 3 m2 väčšia, to by ale nemohol mať rozmery 14x10 ale aspoň 16x10 ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Pre jedneho privelký pre druhèho kurník?¿ ...v takomto domčeku bývame od apríla t.r. sice sme si zmenili typ strechy nad vchodom a tiež tvar 4-roch okien a výsledok je úžasný chce to len trošku predstavivosti a chuti, čo sa týka interieru nemám výhrady denná časť domu je velká a svetlá a oddelená nočná časť má svoje súkromie ak treba, a velkosť izieb? 12m2 pre 1dieťa je úplne v pohode no ak samozrejme tam nedáte nábytok štýlu od steny po stenu čo dnes rieši iný typ näbytku...takže tento domček odporúčam ale skúste dať nad vchod šikmú (valbovú)strechu nie áčkovú ako je v pláne, úplne to mení celý dizajn domu a niektorè okna sa tiež dajú zmeniť na užšie a dlhšie čo z neho urobi viac moderný.
Odpovedať
@katka8855 aký domček ste si nakoniec vybrali?
Odpovedať
@katka8855 neviem či potrebujete 3 detské izby, ale ak by sa tá malá izba 8,3m2vymenila z kúpelňou a namiesto kúpelni dala technickú miestnosť, tak by bol celkom v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@keci bungalov 1471
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@keci Dobry den, my sme akurat zacali so stavbou tohto domu, tiez sa nam paci rozloha interieru, dali sme nejake zmeny: rozsirili na 15,5*10a tu najmensiu izbu planujeme mat ako satnik, zvacsili sme komoru a zvonka sa nam tiez nepaci strecha nad vchodom. Mohli by ste mi prosim poslat fotky vasho riesenia vchodu? Dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?