Bungalov 165 od Prodomu - aké by ste urobili zmeny?

Profilova fotka
Zdravim vsetkych, hladame projekt na nas domcek a zatial sa nam najviac paci asi tento, ale skor nez pojdeme k Prodomu s nasimi navrhmi na zmeny, mozno zuzitkujeme aj napady od vas:) Sme mlada rodinka a dvoma malymi detmi (+ tretie na ceste;) tak sme chceli izbicku pre kazde, ked budu vacsi. Zrusili by sme terasove dvere zo spalne a detskej izby a nechali tam len okna, zrusili by sme to rohove okno v obyvacke, no a okno medzi obyvackou a kuchynou by sme zmenili za velke terasove dvere - v tomto pripade zrejme budeme potrebovat aj prepocet statika....neviem. Taktiez neviem, ci chodba medzi izbami nebude prilis tmava, svetlovod nechcem a neviem, ci vnutorne dvere so sklom budu postacujuce na presvetlenie. Kuknite a dajte vediet, co by ste zmenili:) DAKUJEEEEEM
Odpovedať
Tiež plánujeme postaviť niečo podobné. Dosť veľké a jednoduché, teda lacné a rýchle na výstavbu. Chodba myslím bude tmavšia ale nemusí to byť až taký problém. Vy dáte strop ako v projekte? Ja by som chcel otvoriť strop nad obývačkou a zbytok nechať ako úložisko vecí, Spredu dom nevyzerá najlákavejšie, ale chceme to hlavne aby nezabral veľa z pozemku.
Odpovedať
Profilova fotka
My zatial planujeme uplne uzavriet a zaizolovat strop a nechat len pochodznu povalu na nejake malo pouzivane veci. Manzel chce len nejake dvierka v stite, no neviem, ci to nebude vyzerat ako na humne:)
Odpovedať
@jamijami chýba mi okno na špajzi, radšej by som predelila technickú miestosť a tam urobila wc, nejak ako je na obrázku alebo to wc by mohlo ísť aj kolmo na čelnú stenu
Odpovedať
Profilova fotka
@gemini06 ahoj, dakujem za postreh, ale technicku miestnost nechcem delit, lebo chcem tam mat aj pracovnu a susiaren veci (pri troch detoch je to hromada, co hromada, hromadisko oblecenia) a na to potrebujem priestor......u mamy mame v spajzi okno, ale aj tak si tam vzdy zasvietim, nech riadne vidim do polic....nuz, ked spocitam cas, ktory travim v pracovni a ktory travim v spajzi....vyhrava pracovna:) ale ukazem to manzelovi a ak mi povie, ze bude zavarat tony hrusiek a sliviek, ktore sa urodia na zahrade, tak potom sa necham ukecat na vacsiu spajzu.....v kazdom pripade dakujem za inspiraciu:)
Odpovedať
@jamijami nejde o svetlo ale o vetranie, ak máš mať špajzu bez okna, tak to môžeš mať rovno potravinovú skriňu a nepotrebuješ špajzu
Odpovedať
Profilova fotka
ach to som zabudla doplnit, na vetranie bude sluzit rekuperacia, sice zvazujeme, ktore z okien dame otvarave a neotvarave kvoli umyvaniu, vypadku elektriky atd....ale uvidim, co vyjde lacnejsie, ci spajzovy priestor s obycajnymi policami, ci velka potravinova skrina podobnych rozmerov.
Odpovedať
idem sa len spytat, s garazou neratate? dala by sa pripadne do projektu doplnit? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nufanek toto je tiez jeden z nasich problemov, lebo konecne sme nasli projekt, ktory sa paci obom, ale co s garazou??? jednou z alternativ bolo presunut okna z detskych izieb z vychodnej strany na juh a sever, tym by sme mali jednu stenu plnu a mohla by tam byt garaz alebo pristresok na auto.....ale moc nam to nie je po chuti :-| potom uz len samostatne stojaca garaz par metrov od domu.....pozemok je velky, jediny problem je, ked bude mrcha pocasie, prebehnut tych parmetrov k domu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@jamijami ahoj, prosim ta, isli ste nakoniec do 165?
Odpovedať
@cukrik25 ahoj, chcela by som sa Ta spytat, uvazujete nad 165? lebo my prave tiez teraz vyberame projekt a asi skoncime pri tomto, este ale aj s pristavanou garazou.
Odpovedať
@nataliatt ahoj, na 99 % ano, ale riesime este zmeny, tak uvidim ci prejdu v prodome ako male zmeny...
Odpovedať
@cukrik25 ahoj, dakujem za odpoved. Tiez sa k nim chystame buduci tyzden, s navrhom zmien, podla nas nie velmi velkym, tak snad to bude ok. Chcete nieco menit aj dispozicne? Napr ako pisala gemini06, ze by prehodila to wc?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nataliatt ano aj dispoziciu, a aj rozmer...zda sa mi priuzky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?