Bungalov 160 - názory na projekt

Čo poviete na rozmiestnenie priestoru pri tomto bungalove?
Odpovedať
Profilova fotka
No nevyzera to zle, tak trochu bludisko a nemam rad take uzsie chody a tolko dvier pokope ale to by sa muselo vsetko poprehadzovat aby to tak nevychadzalo ale ja by som asi este zrusil ten satnik alebo co je ta miestnost tam v strede domu. Radsej by som zvacsil kupelnu alebo spravil dalsiu ako to mat takto
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa zda ten satnik tam zbytocny, ale zase podla toho kolko ulozneho priestoru vam je treba.Pre mna osobne by bolo zbytocne mat v kazdej izbe skrinu a este aj v strede domu satnik.Inak pekne oddelena denna a nocna cast domu.Ale chcelo by to este trosku asi premysliet dispoziciu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som isto zväčšila kúpeľňu na úkor toho šatníka. My máme teraz kúpeľňu v podobnej veľkosti ako v tomto projekte a je to strašné malinké. Ak dáš to tej kúpeľne pohodlny sprchový kut, vaňu a dvojumyvadlo a nepohnes sa.
Odpovedať
ja by som to lave WC posunul o 1m do prava na zan dal sprchac so vstupom bud z kupelky alebo z izby. Ak by bol vstup z izby, tak by som do satnika pomocou vyklenku natrepal sprchac + pracku s tym ze by sa pradlo vyberalo z kupelky.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme veľmi podobne navrhnutý domček. Čo mi príde veľmi príjemné a praktické je, že ja mám kuchyňu opačne s obývačkou a teda z kuchyne vidím prichádzajúcich , ale vchod nemám priamo otočený k ceste ale bokom.
Odpovedať
ja by som zachovala šatnik, izby o 12m2 su skôr male , a za pratať ich skriňami :-| kupelňu by som asi poriešila inak, určite nie rohova vana narvh ako taky OK
Odpovedať
Pekný projekt. Prehodil by som obývačku s kuchyňou a zväčšil by som kúpeľňu a zmenšil šatník. Alebo ho úplne zrušil. Pokiaľ je v každej izbe skriňa tak si myslím že šatník je zbytočnosť.
Odpovedať
@anpevi ak je vchod z juhu, potom je dobre otočený. Len by som vymenil spálňu s detskou naľavo, rozdelil by som kúpeľňu na dve a do rodičovskej so sprchou, WC a umývadlom by som urobil vchod zo spálne
Odpovedať
V rodine s detmi sa vyuziju dve mensie kupelne: jedna s vanou, druha so sprchovym kutom. Takze satnik zrusit. Dve WC je tiez dobre mat. Kuchyna oddelena od obyvacky supacimi dverami, koli pachom. Ja by som skor mala problem s velkostou detskych izieb a spalne. Optimalna velkost kazdej izby aspon 16m2.
Odpovedať
Ďakujem Vám za pripomienky. Ten šatník je pre mňa podmienkou a tie menšie izby.....bojíme sa púšťať do niečoho väčšieho, aby sme to finančne zvládli.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@anpevi postavili ste si tento spominany domček? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@messue nie, nie, nakoniec sme išli do iného ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?