Bude projekt metrážovo dosť veľký?

Projekt rd
Odpovedať
@vlado1992 Tak takáto miniatúra ti stačiť nebude. Mohol by si dať obrázok v nejakom väčšom rozlíšení, lebo na tomto nič nevidno, keď sa zväčší.... :-S Je to jedna veľká machuľa.
Odpovedať
@vlado1992 a asi aj pridaj detaily, ze pre koho atd. Ak dobre vidim, tak to ma 14x8m, co uz je celkom dost. Asi sa aj viac ludi prida s nazorom ked nebudu musiet lustit ciselka 😉 A ty mas z toho aky pocit, zda sa ti to male?
Odpovedať
nie je to tam bohvie ako vidno, no podla cisel, ktore sa daju prelustit, tak to nebude nejake male. ako podla ma pre 4 clennu rodinu akurat, ak to teda nezahadzes nejak extremne nabytkom
Odpovedať
ty by si mal vediet, ci vam to bude stacit. nemate v okoli dom s rovnakymi alebo pribliznymi rozmermy?
Odpovedať
@vlado1992 prve co mi hned udrelo do oci a myslim ze to bude aj dost prekazat je krb v prechode. Presunula by som ho napr medzi dvere a gauc. To mini okno v obyvacke je zbytocne. Bud ho zvacsit alebo zrusit. Spalnu by som prehodila, skrine na stenu s obyvackou ako taka hlukova bariera. V kupelni by som stenu medzi vanou a wc predlzila, vznikne tak priestor na vesanie osusiek a vecko sa viac skryje. Izby su myslim dostatocne velke ale chyba mi ulozny priestor. Neviem kde odlozis veci ako kufre, sportove potreby, uteraky, osusky...., sezonne oblecenie, rozne doklady, papiere, este na nejake cistiace potreby by sa naslo miesto v technickej ale na ostatne miesto nevidim. Takze za mna pre 4clennu rodinu je dom maly, pre 3clennu moze byt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?