Bod napojenia na obecný vodovod

Dobrý deň chcel by som sa spýtať na bod napojenia na obecný vodovod..pýta ho projektant na vodovodnu prípojku..ako ste to riešili na dedine kde je voda obecna,..nám dali len doklad že sa môžme napojiť...prevažujú si to jeden na druhého dakujem za odpoved
Odpovedať
Voda je všetkých, akurát vodovod má nejakého správcu a toho sa treba opýtať...
Odpovedať
@peterkamas povolenie vám dali tak to je hlavná vec. Projektantovi povedz, že sa napojite tuná a jemu to stačí. Len pozor na telefónne a iné vedenia, tie bude treba dať vytýčiť.
Odpovedať
Nam dali suhlas na napojenie a telefonne cislo na spravcu obecneho vodovodu, Ked to budeme mat vykopane a pripojene,nezahrabavat, pride si to prevziat a skontrolovat. Tak aj bolo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Obnovím tému, takže je možné sa pripojiť kdekoľvek na mieste verejného vodovodu? Tiež som mal podobný problém s určením miesta napojenia, tak som si určil v projekte najbližšie možné miesto. Urobil som správne? Vodárne mi ho neurčili, ale dali iba povolenie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od somecheck:

Obnovím tému, takže je možné sa pripojiť kdekoľve…
@somecheck Pri vodovodných prípojkách to je prakticky jedno, odkiaľ sa napojíš, pokiaľ je dostatočná dimenzia verejného vodovodu - aspoň DN 80...
Odpovedať
vo vyjadreni by si mal mat ze mas moznost sa pripojit na mieste najviac vyhovujucom tvojim potrebam... tvoj projektant to musi zakreslit pre ucely SP a k to u sa zase vyjadria vodarne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?