BF-stavby - projekt Šimek

Stavia niekto alebo staval projekt Šimek od BF-stavby?
Odpovedať
1
2
mnohe domy z ponuky BF maju meno podla skutocneho investora, oslov p. Fedora, ci by ti bol ochotny dat kontakt na pana, ktoremu to staval. Ja som takto komunikoval s panom, ktory staval rovnaky dom ako idem ja.
Odpovedať
dakujem za info, vyskusam :-) Ty si si aky projekt vybral? Ides stavat cez firmu Bf-stavby?
Odpovedať
@autoholik
Odpovedať
ano, pracujem na zhanani bagristu a zamerani stavby. snad behom tyzdna uz zacnem. ja som vybral ako original euroline 1275, BF uz stavali nieco podobne a ja som to este upravil podla svojich potrieb. Kedze dom este nestoji, nie je zaradeny medzi projektami BF.
Odpovedať
Vôbec si nemusíte vyberať od nich konkrétny projekt. Môžete svoj a ani projektanta nemusíte mať ich. I keď my sme si vybrali projekt od nich, ale s úpravou a naprojektovať ho nechali p. Brňákovi.
Odpovedať
@ajkava Nam sa prave paci konkretny projekt, aj ked male upravy budeme chciet. A vam stavala dom firma BF stavby? Ci ste stavali s inou firmou?
Odpovedať
@marrria my máme tiež len malú úpravu od BF - Rýdzi projekt. Áno, stavali nám oni. Od základov a dom na kľúč.
Odpovedať
@ajkava A ako ste s nimi spokojni? Preco ste si prave tuto firmu vybrali? Poznate niekoho kto byva uz nejaky ten cas v montovanom dome?
Odpovedať
ja uz vyse roka komunikujem s viacero obyvatelmi uz postavenych domov od p. Fedora. Aj nam projektoval p.Brnak - ich projektant. Ak mas vybraty uz existujuci projekt len urychlis cely proces ak budes mat male zmeny. My sme pripili na bok domu dvojgaraz a este zopar "chutoviek" sme riesili v interieri, takze mal co robit :) Ale spravil to v cene a to je velke plus.
Odpovedať
@autoholik tak to je super, ze to spavili este aj v cene. Ako sa byva ludom, co teda uz vyse roka byvaju v montovanom dome? Su aj nejake minusy? A co si konkretne menil vo svojom projekte?
Odpovedať
@marrria zatial nikto z oslovenych nema jediny problem, ziadnu staznost, proste spokojni obyvatelia :) No okrem spominanej velkej garaze sme prehadzovali kupelne aj s ich vchodmi a posuvali priecku medzi kuchynou a izbou. ...vid moj album.
Odpovedať
@autoholik a preco ste sa rozhodli prave pre BF-stavby? Kvoli referenciam? Alebo ponukaju nieco viac oproti inym firmam?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marrria uz som to riesil v roznych castiach fora. cena/pouzite materialy/kvalitne prevedenie. Mne velm zalezalo na vnutornych OSB doskach a BF ich maju v cene. Velke plus su drevene okna v cene plastu. Referencie su dalsie velke plus-nenasiel som jedinu ci uz neutralnu alebo negativnu. Len same chvaly. Osobna skusenost to len potvrdzuje.
Odpovedať
@marrria my podobne ako autoholik. Hlavne sme s nimi dlho komunikovali, porovnávali s ostanými firmami a niečo ma k nim intuitívne ťahalo. "Stavbárov" majú super, sú predcízni, vedia poradiť, super komunikácia so všetkými. Materiály majú tiež dobré, žiadne za málo peňazí. V podstate som dostala jednu odpoveď, ale nie od majiteľa. Vraj oni nemajú čas sa zdržiavať reklamáciami z dôvodu lacných a nekvalitných materiálov. Chcú stavať tak, aby to stálo za to. Mali spokojných zákazníkov a zároveň ich práca bola na úrovni. Čo sa nám aj potvrdilo.
Odpovedať
@marrria toto je naša referencia http://bf-stavby.sk/rodinny-dom-v-obc...
Odpovedať
@ajkava @autoholik asi ste mi prave pomohli rozhodnut sa :-) dakujem
Odpovedať
@marrria dúfam, že raz na nás nebudeš nadávať :-D
Odpovedať
ked to bude aktualne, dohodni si osobne stretnutie na niektorej stavbe alebo u nich v sidle firmy a potvrdis si to co tu citas.
Odpovedať
@marrria rád sa pridám do debaty, my budeme bývať už druhý rok, máme vlastný projekt a nám stavali od základov až po prípojky, viď. môj fotoblog a krátke správy
Odpovedať
@ajkava dufam, ze nebudem musiet :-D
Odpovedať
@trebostovo a ako sa ti byva uz dlhsiu dobu?
Odpovedať
@trebostovo @ajkava mate aj to podlahove infrakurenie? Ake mate mesacne naklady?
Odpovedať
@marrria ja ti zatiaľ nenapíšem, lebo ešte nebývame.
Odpovedať
výborne (teplo, ticho), aj pocitovo a skoro zadarmo vzhľadom na mesačné výdavky
Odpovedať
@marrria áno, máme caleo a mesačné náklady som uviedol v krátkych správach a príspevkoch, ale aktuálne za september spotreba elektriny 50 eur (preddavok 59 eur), vývoz žumpy 40 eur (10 m3) za asi 1,5 mesiaca
Odpovedať
@trebostovo tak to je super. A kolko ta domcek vysiel?
Odpovedať
@marrria základy cca 8 300 eur, dom na kľúč cca 65 700 eur, vrátane doplatku za zastrešenie terasy (1 450 eur), zateplenia minerálnou vlnou (1 200 eur), vtedy za eurookná a vchodové dvere (800 eur), prípojok a rôznych drobností (vyvedenie digestora a odvetranie kanalizácie nad strechu, schody do domu, na terasu, zateplenie sokla, rozvod TV a dát, za nadštandardnú plávajúcu podlahu a pod.)
Odpovedať
@marrria doplnenie: zastavaná plocha 145 m2, celková vnútorná 104 m2, pius terasa 20 m2, spevnené podkrovie 30 m2 (to sa tiež doplácalo)
Odpovedať
@marrria prave trebostovo je ten, koho z uzivatelov som sa pytal asi najviac takze viacrocny spokojny obyvatel :) Tu na MS je ich viac, ale nie kazdy je tak aktivny a denne prihlaseny.
Odpovedať
dakujem, ze ste sa mi ozvali. Urcite sa na vas este obratim :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?