AteliéRD - projekty Vega, Pegas a Bungalov. Referencie?

Ahojte. Veľmi sa nám páčia tieto domy( projekty sú vo fotoblogu). Chcem sa spýtať, či má niekto súsenosť s projektom od tejto spoločnosti. Staviate, alebo už máte postavený niektorý z týchto domov ? Aké zmeny by ste navrhli ? Ďakujem za každý váš podnetný názor a radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka23 My sme postavili dom z alierDU, projekt bungalov 03, máme veľmi dobrú skúsenosť atelieRDom, môžem len odporučiť. Zmeny sme nemali extra veľké, akurát, že sme oddelili priečkou kuchyňu od obývačky a spravili si ďalšiu obytnú miestnosť z garáže, nakoľko sme ju v dome mať nechceli.
Odpovedať
Boli sme na dovolenke, tak som tu na streche dlhšie nebola. :-) Prosím o vaše názory, prípadne skúsenosti so stavbou týchto domov. Ďakujem. ;-)
Odpovedať
aj my máme 03 bungalov super riešená denná a nočná časť my sme dávali navyše technickú miestnosť a trochu zvačšovali :-D
Odpovedať
@skaredekacatko Ďakujem. :-) Pozerali sme tvoj album. Super ;-) Môžem sa spýtať o koľko ste ho zväčšovali oproti pôvodnému projektu a kam ste pridali technickú miestnosť?
Odpovedať
@ninka23 technickú miestnosť sme dali medzi veľkú kupelku a spálnu inak to neslo my sme povodne chceli vedla garáže vlastne za ale projektantka vraj je to proti norme či čo. Zvačšovali sme detské o 1m plus tu menšiu izbu a kuchynu o jedálen
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka23 Ozaj, ešte ma napadlo, že tento dom má aj v albume lea.laurova
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Konečne :-) Projekt vybraný, pozemok kúpený .... ninka23 • 2 fotky • Navrhni do "Vybrali sme" Po dlhých a ťažkých útrapách ( od minulého leta) s kúpou ideálneho pozemku, sa to konečne podarilo :-) Lokalita - mesto Nitra. Rozmer 22x30 m, orientácia J, JZ :-) Po niekoľko mesačnom hľadaní vhodného projektu a rozhodovania, či poschodový alebo bungalov, to vyhral bungalov 1174 :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?