Architekt, čo vie poradiť a je skúsený s modernymi technológiami

Prosím odporučte architekta, ktorý vie poradiť a je naklonený moderným technológiám. Má skúsenosti a je zo západného Slovenska, najlepšie Nitriansky kraj, to však nie je podmienka. Ak majú stránku alebo profil na FB, tak prosím dajte vedieť, kde nájdeme. Ďakujeme.
Odpovedať
@vierolinka Vojín Kefalín, a čo si vy predstavujete pod "modernými technológiami"?
Odpovedať
@chrobak7 určite rekuperacia, klimatizacia, rozne sposoby vykurovania aj kombinované, solárne panely, tepelné čerpadlá, možnosti riešenia odpadového hospodárstva domu. Predstavu akú takú máme ale keďže ani ja ani manžel nie sme v tejto oblasti doma, tak by sme si nechali určite poradiť a niektoré veci by sme potrebovali aj vysvetliť, či máme na to správny pohľad. Či zvolené technológie budú pre nás tei správne vzhľadom k orientácii a druhu pozemku. Či zvolená technológia je pre nás OK v pomere cena/komfort.
Odpovedať
@vierolinka To sú úplne bežné technológie, s ktorými pracujú asi všetci projektanti. Obával som sa, že máš na mysli nejaké moderné stavebné materiály, napr. sklenené domy, vákuovú izoláciu a pod. Nájdi si na nete niekoľkých projektantov v okolí a oslov ich. Povedz, že máš záujem o vypracovanie projektu. Dáš si stretnutie s 3 - 4 z nich, predostrieš svoju predstavu a oni ti dajú cenovú ponuku. Z nich si potom vyberieš jedného, s ktorým aj detailne preberieš všetky svoje požiadavky. Projektant, čo vyhovoval niekomu tu na MS, nemusí vyhovovať tebe. Treba hľadať, kým nenájdeš toho, ktorému budeš dôverovať a budeš mať z neho dobrý pocit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@vierolinka Ahoj, nasiel si niekoho, s kým si bol spokojný?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?