Aký projekt domu na pozemok 19 x 24?

Aký projekt domu by ste mi odporučili na pozemok 19x24 a ako by ste orientovali dom.kde by ste ho na ten pozemok postavili.vstup musi byť z užšej strany, minimalne 5 metrov z predu od hranice pozemku môžem postaviť.keby som chcel od zadu od suseda tak 2 metre, ale dá sa dohodnuť na metri.
Odpovedať
Profilova fotka
skus pozriet bungalov 333 ma rozmery cca 10*13m, ale to je od toho co od domu ocakavas.. kolko izieb a tak dalej.. co sa tyka umiestnenia na pozemok je dolezite asi aj napisat ako su svetove strany, aby si vedel ulozit dom. Ideal je asi na severo-vychodny roh pozemku aby si mal vacsinu okien a ked tak nejaku tu terasku orientovanu na juh - zapad. ;-)
Odpovedať
Fotka je otočená podľa svetových strán.
Odpovedať
ahoj, my máme veľkosť pozemku takmer ako ty a máme tento domček /teda ešte nie je úplne hotový/http://www.archon.sk/projekt_domu/Dom_pod_jablo%C5%88ou_antonovka_%28G%29/m44af5b720e5a8
Odpovedať
pokiaľ to je taký menší pozemok tak radšej by som odporučil isť do dvojposchodového domu. Predsa len stavať široký bungalov na malom pozemku by bolo nevýhodne. Prišli by ste o všetko priestor na dvore a o to hlavne v rodinnom dome ide. O ten čo najväčší dvor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?