Aký projekt domu máme zvoliť?

Dobrý deň, chceme s priateľkou začať stavať rodinný domček. Máme trochu obmedzenie - náš pozemok je 11 metrov široký, ale zase ale 160m dlhý :) Vedeli by ste poradiť aký projekt by bol na takomto úzkom pozemku vhodný. Male plus je v tom, že hneď vedla má taký istý pozemok sestra a mohli by byť aj spojené domy. Ďakujem pekne za nápady ;)
Odpovedať
@eth4rendil veľa závisí od svetových strán...škoda, že nemáš podorys, ale aj tak si myslím, že na takomto pozemku sa " zapotí" aj odborník takže neľutuj peňazí a pokonzultuj s architektom :-) držím palce! ;-)
Odpovedať
a nedalo by sa to so segrou spojit a rozdelili by ste si ho na polovicu. cize by ste mali 22 sirku a 160dlzku ale bol by rozdeleny na 22x80 s tym ze jeden by staval vpredu druhy vzadu s tym ze ten vpredu by mu musel nechat aspon 3m ulicku na vjazd. ak neni pristup zozadu este daky. ak by stavala segra vzadu nechala by ti trosku viac na dlzku aby si nebol ukraten o tu ulicku. hm. :-) ak nie tak najdi niekoho kto nakresli dom presne na pozemok.
Odpovedať
@mima1 To je dobrý nápad!
Odpovedať
neviem ci som to zratala spravne ale snad ste pochopili o co ide :-)
Odpovedať
Ale aj dvojdom by nemusel byť zlé riešenie.
Odpovedať
no to by nebolo zle ale nepise ci ide stavat hned aj segra alebo len on a neskor segra. ale neskor by mali spolocnu zahradu kedze si neviem predstavit ze by si vzadu za domom potom urobili plot medzi domom. :-p no na spolocnej zahrade by sa tiez museli dako dohodnut. ako by vyzerala a tak. no a casom aj ked je to rodina moze vzniknut hadka. :-D cize... ak sa da dohodla by som sa na tom rozdel.pozemku. ak nie tak projekt nakreslit :-)
Odpovedať
@blacksr s dvojdomom opatrnejsie, nakolko ak sa zle naprojektuje spolocna stena budete pocut co sa deje u susedov a ak sa rz nahodou rozhodnete domcek predat budete to tazsie lebo dvojdomy sa tazko predavaju ( osobna skusenost )
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?