Aký máte názor na projekt Laguna 445?

Zdravím, Chcela by som sa opýtať čo si myslíte o projekte Laguna 445. http://www.promiprojekt.sk/projekty/l... Vopred ďakujem
Odpovedať
@timi363 Dlhsi cas ho mam uz vybrany ako cislo 1., zatial som nenasiel dom, co by mi sa mi viacej pacil/vyhovoval. Avsak na ziadne realne skusenosti som nikde nenatrafil (taktiez som ho nikde nevidel postavany). Tiez budem rad za kazdu skusenost s tymto projektom/domom.
Odpovedať
Profilova fotka
chaba orientacia izieb , vstup uplne nevhodne prechadzat popri telke, mini kupelnicky
Odpovedať
Mne sa paci, prehodit okna, nabytok, alebo nieco posunut nieje problem. Ani na papieri ani v reali. Zbytocne mi pride wc pri vchode. Zle vyrieseny pohyb po dome (len cez obyvacku) ale to uz je kazdeho osobny nazor/preferencia.
Odpovedať
Profilova fotka
@timi363 vela vycnelkov, nakupy nosit cez obyvacku, rozvody vody daleko od seba , a k spalni by som dal sprchovy kut s dverami do spalne , a aj kamarati deti budu chodit cez obyvacku?? urcite su aj lepsie projekty,,ale ak sa tebe paci a ti vyhovuje preco nie,je tvoj a ty v nom budes zit,byvat ;-)
Odpovedať
Ďakujem za názory, vážim si, že ste napísali. Pravdaže menšie úpravy by tam boli, nebili by dve kúpeľne iba jedna väčšia. Televízor by bol na tej stene kde je stôl, okná súmerne k nej.
Odpovedať
Já jsem za dvě menší koupelny než jedna velká, ale záleží kolik vás je a jak často jste doma. Před tv chodíme i doma a nám to nijak nevadí. Děti i jejich kamarádi, když k nám přijdou, tak jdou do obýváku a pozdraví, takže v tom problém taky nevidí. navíc většinou v době kuchyňoobýváků si jsou stejně ty haranti udělat pití nebo pro něco na zub do ledničky. Čítám to často, to fakt někde funguje, že přijdou děti, s nima kamarádi a jdou jak myšky s chodby do pokojíku a nikdo o nich neví?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?