Aký máte názor na náš projekt domu?

ahojte.mame prve nacrty nasho domceka...co poviete ? sme trosku limitovaný sirkou pozemku...mate neake napady na vylepsenie alebo neaku zmenu ? dakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mate uzky pozemok a kde sa bude potom pozerat cez to rohove okno v obyvacke? je tam kvoli juznej strane? radsej vecsiu technicku ako tu skrinu na chodbe. terasa daleko od kuchyne, sprchovat sa budete v tej rohovej vani?.
Odpovedať
samozrejme velke okno a dvere na terasu nam tam chybaju..pri prekreslovani vznikla chybicka :) kvoli comu vasciu technicku ? je mala ? odkladacieho miesta nieje nikdy dost :) hej vana nam staci
Odpovedať
Profilova fotka
@mmates1 prave kvoli tomu ze odkladacieho miesta nieje dost tak vecsiu technicku ,,do skrine das len saty alebo pradlo a myslim ze ta v spalni je obrovska skrina a v izbach staci, tak do technickej bordel :) a aky mate siroky pozemok? odstupy budu 2metre?
Odpovedať
pozemok mame siroky 15,40 a postupne sa rozsiruje na 17,50 dlhy okolo 50m..odstupy su 2 a 3m ...vzdialenost od cesty 12m
Odpovedať
situacia
Odpovedať
Chcem sa opytat co poviete na riesenie kupelne a dve detske izby sirka je postačujúca ?
Odpovedať
Nam by boli uzke, ale kopa ludi ti napise ze v panelakoch normal a ludia tak ziju. Rohova vana a balkon boli dve najvacsie blbosti, ktore sme dali do domu. Radsej daj vanu aj sprchac.
Odpovedať
@mmates1 nam staci sprchac. Vo vani bol za tri roky tri krat kapor..... Vzdialenost od cesty 12m? To mate dane ulicnou ciarou, ci to naschval chcete? Alebo budu tulipany v predzahradke? :)
Odpovedať
keby sme chceli ist blizsie k ceste,museli by sme zužovat projekt a to nechceme...
Odpovedať
Profilova fotka
U mna suhlas s @atlaska. Kebyze nemam male deti, vanu nedavam len sprchac. Ak by som mala vacsie deti ako mam teraz, tak tiez by som dala len sprchac. Ak by sa dali tie izby trosku zvacsit na sirku tak by som im urcite pridala. Ak nie tak ak sa da trosku by som zvacsila dlzku a tie skrine by som dala po lavej ruke hned ako sa vojde do izby na celu dlzku. Potom zostane celkom pekny priestor pre jedno dietatko.... Zalezi co potrebujes dat do technickej - ak mas elektrokotol/plynovy plus pracka popr.susicka nad prackou sa ti tam zmesti. Ta skrina na chodbe je super, ja budem mat taku a tam sa skadovat aj vysavac a pod.veci. Oblecenie do technickej nedas. Takze ja som skor za skrinu ako za zvacsenie technickej miestnosti. Obyvacko kuchyna...mne to takto nevyhovuje, mam to teraz tak a uz nikdy viac, ale to je naozaj iba otazka poziadaviek jednotlivej rodiny. Je tu kopec zastancov aj odporcov tejto varianty. Mne sa tento projekt velmi paci, je to jeden z tych lepsich co tu vidam...pre nas by to bolo trosku male, ale tu sa bezne stavaju domy max.150m2...ale radsej dom 150m2 ako ziadny dom :-D :-D :-D
Odpovedať
Mne sa podorys paci, nic mi tam nechyba ani neprekaza (teda okrem toho, co ty uz bolo spominane - rohova vana je zbytocnost, ktora zabera vela miesta. Ked uz vanu, tak klasicku a vedla sprchac.). Z vlastnej skusenosti - vacsia spajza/komora. Izby 12 m2 mi pridu ako uplne minimum. Ak sa da, tak zvacsite. Lepsie je chodit na terasu z kuchyne, inak sa dost nabehate.
Odpovedať
@mmates1 Tak s tymto by sa dalo este nieco robit. Idea nie je az tak zla. Avsak. Otazka kompromisov. Ten zachodik hned pri zadveri je akoze na aky ucel? Ja viem, robi sa to tak bezne. ALe ja sa pytam naco? Pre navstevy? Kolkorazy dojdu? Nebola by elegantnejsia spajzka na tom mieste ? A tym sa vyriesi, ze by mala okno, jak sa patri. V zadverii sice vidim nejaku vstavanu haraburdu, ok, avsak kde sa posadim, ked sa chcem obuvat? Kde zlozia clenovia rodiny tasku, dazdnik, harampadi nejake? Trosku zvacsit to zadverie treba. Najhorsia vec je ta technicka miestnost v strede domu. Taka miestnost potrebuje okno. Co tak tu miestnost v strede zrusit. Predlzit tu jednu prilahlu izbu, tym padom odstranit tie trapne vyklenky izieb kvoli dveram. Komin mozte uplacirovat inak a krb nemusi byt tak vstavany, resp. prave na tom mieste , mozno aj posunut. Technicku miestnost by som dal medzi kupelnu a zachod, podory domu by som trochu natiahol, ak sa da. Mate to tam strasne prechodbickovane, chcelo by to velkorysejsie riesenie. Najvacsi ulet je to rozne okno v obyvacke, na kieho dasa to tam je, sikmo pozerat kdesi susedovi , sak co tam nepresklite radsej cely vyhlad na terasu. Ten dom naco je vlastne tak cleneny, mate uzky pozemok, kto tam bude pozerat ako to vyzera zvonka, hlavne aby bol pohodlny zvnutra. Lepsi efekt a clenenie by ste dosiahli jednoduchsim podorysom, a ako vravim, natiahnut.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@snowy66 medzi tym co som tu pridal ten podorys sme na nom este zapracovali a tu je finalny podorys ...vlastne dva :)
Odpovedať
zachod pri zadveri je ucel ked potrebujem zvonka odskocit si..a budeme styria v dome..netuzim vyklepavat niekomu na dvere.V zadveri skrina je len pre inspiraciu,ale obuvame sa zatial po stojacky :) technicka je zmenena uplne a to rohove okna sa nam pači. inak dik za nazory
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?