Aký je váš názor na tento projekt domu?

Profilova fotka
Dom je na úzky pozemok, zľava aj sprava sú záhrady, nezastavené územie.
Odpovedať
Profilova fotka
Zle tu vidiet rozmery a tak sa tazko radi... Do kuchyne musis ist cez celu obyvku a ta prechodna zona je velmi zle umiestnena - pred gaucom. Chyba mi tu spajza/komora. Urcite by som riesila kde sa umiestni terasa (ten vychod na terasu nie je zle umiestneny. Neviem kolko clenov ma tvoja rodina - ak ste 2+1 a neplanujete viac tak to uplne staci. Ak by ste mali byt 2+2, tak by som tu "rodicovsku" kupelku radsej zrusila a pridala na velkosti izieb hlavne pre deti. Urcite by som riesila este niekde jedno samostatne Wcko - skor umiestnene pri vstupe, aby ste ho vedeli vyuzivat ked ste vonku...popr.navstevy a pod. Som zastancom toho, ze radsej aj maly domcek, ale domcek (viem, ze sa tu casto rozobera aky velky by mal byt dom). Pre nas by bol tento maly, ale ak by sme si vedeli dovolit len mensi, tak ja by som isla aj do mensieho a povalu spravila tak, aby som tam vedela veci odkladat...popr.jednu garaz ak by to pozemok dovolil a potom moze byt aj maly dom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wc by som dala určite aspoň nejaké malé pri vstup i keď je tam naozaj málinko miesta:) je to dobrá vec hlavne keď ti príde návšteva (tak nechodia do tvojej kúpeľne a neokukavajú ju :) ostatné je v rámci možnosti dobre navrhnuté keďže pozemok je menší... ale podstatné je že je :)
Odpovedať
Nie len do kuchyne, ale úplne všade sa ide cez obývačku :-S A kuchyňa je strašne malá, okrem toho bez špajze. Na úzky pozemok by som riešil dispozíciu s vchodom z bočnej strany.
Odpovedať
Ak je to na uzky pozemok, tak bez ohladu na to, ze su susedne parcely nezastavane, mozu mat s tym obyvackovym oknom problem ako stavebny urad, tak aj majitel toho susedneho pozemku. Namietku v zmysle, ze to v buducnosti znemozni zastavat susedny pozemok, stavebny urad moze akceptovat. Takze nez si date vypracovat takyto projekt, chodte s tymto navrhom aj na stavebny urad a mozno aj za majitelom susedneho pozemku. Aby sa Vam nestalo, ze dostanete zamietave stanovisko.. Na uzke parcely sa zvacsa stavaju male poschodove domceky s oknami dopredu/dozadu, pripadne stresnymi.
Odpovedať
Profilova fotka
A mne sa ten projekt domu paci :-) Je to mensi, ale sikovny dom. Ak mate 1 dietatko, resp. 2 v priblizne v rovnakom veku, tak im staci aj jedna vacsia detska izba. Paci sa mi aj satnik pri vchode. A nevidim problem ani s vchodom do spalnovej casti cez obyvacku. Akurat by som tu spolocensku cast zvacsila o tu prestresenu terase a tym zvacsila kuchynu a ziskala priestor na pekny jedalensky stol. A terasu riesit potom bud potiahnutim strechy smerom dozadu alebo drevenou pergolou. Tato teraska je totizto aj tak mala na plnohodnotne posedenie, akurat na kavicku to staci.
Odpovedať
Ja by som zrušila zavetrie a dala namiesto neho WC...ďalej by som zrušila jednu kúpeľňu,ak ste len traja, je to zbytočné (z môjho pohľadu) a taktiež tu maličkú terasku, zväčšiť tým kuchyňu a mať viac priestoru na jedálenský stôl, ako už spomenula Carolinka. Inak je to malý šikovný domček...keď to bude kompaktný obdĺžnik, bude sa Vám aj dobre stavať, aj viac miesta budete mať..pekný večer zelam
Odpovedať
@cache "... mozu mat s tym obyvackovym oknom problem ako stavebny urad, tak aj majitel toho susedneho pozemku. Namietku v zmysle, ze to v buducnosti znemozni zastavat susedny pozemok, stavebny urad moze akceptovat." no a na zaklade coho (ktoreho zakona) by tu namietku akoze mohli akceptovat? Ziadneho, lebo taky nie je. :-D Takze ci sa to susedovi/stavebnemu uradu paci alebo nie je irelevantne v tomto pripade.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?