Aký je váš názor na tento projekt domu?

Ahojte všetci, predkladám môj projekt domu,ohodnotte ho. Dakujem.
Odpovedať
@adu80 ako sú svetové strany?
Odpovedať
Profilova fotka
@adu80 garaz je dost oddelena od domu, ze asi by bolo lepsie, a moznoze menej nakladnejsie ju riesit casom. niekde pred dom. (s pivnicou pod nou?!) voda a odpad su trosku rozhadzane cez cely podorys. a moj taky mensi nepriatel- spajza. ale mam pochopenie, ze ju ludia chcu.
Odpovedať
Obývacka a detske izby su na severovychod,kuchyna a spalna na juhozapad.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne ... osobne by som zrusil prechod z garaze do domu a dal tam hostovsku alebo pracovnu. Do garaze vstup zvonku . Inak radost sa tam nastahovat .
Odpovedať
@adu80 nebolo by lepsie to urobit opacne - dat izby na juhozapad a spalnu na severovychod? Vstup do pozemku od cesty je predpokladam z juhozapadu, ale nemusi tak byt aj vstup do domu. Záhrada je "za domom", teda na severovychod?
Odpovedať
Ano zahrada je na severovychod za domom,a vstup je na pozemok z juhozapadu.
Odpovedať
ja neviem, ale mne osobne sa nikdy nepozdávala dispozícia, ktorá hneď z predsiene "vhupne" do obývacieho priestoru
Odpovedať

Odpovedať
@adu80 okrem toho, že chýba rodičovská kúpeľňa, je to pekný projekt, len je zle otočený. Detské izby a spálňa by mali byť na juhu a spálňa s kuchyňou a špajzou na severe...
Odpovedať
@adu80 ak nebude uzky pozemok, dala by sa garaz prilepit zo severu k tej malej miestnosti na konci chodby a vznikla by jedna pekna miestnost s oknom na juhozapad (vedla spalne)
Odpovedať
Pozemok je 21m siroky,na lavej strane bude len 2m od plotu.
Odpovedať
@adu80 takze sa neda ... Vstup do garaze je priamo z cesty? Trochu mi vadi okno zo spalne smerom na cestu a male WC v zadveri - dal by som ho do technickej miestnosti na konci chodby (a mozno aj sprchu k tomu)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pristup nebude priamo z cesty,bude tam cca 7m od plotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@adu80 Za mňa najväčšia chyba orientácia, ptom také drobnosti WC by som vymenil zo špajzom tam okno nieje treba ( v moderných NED domoch si v zyme nemôžete len tak otvoryť okno na špazke to by boli úniky tepla ako čert ), chodba by mohla byť o 30-40 cm užšia a stále to bude dosť, na kúpelňu by som nedával rovnaké okno ako na izby stačilo by aj menšie a to WC by som dal zo stredu niekde do rohu kúpelňa je dosť veľká trocha to poposúvajte, potom ešte uzavrieť zádverie a priestor medzi kuchiňou a obývačkou je zbytočne veľký na to že tam je len stôl pre štyroch v rohu.
Odpovedať
Profilova fotka
to okno do spajze zruste, jednak to narusa vzhlad domu a po druhe potraviny potrebuju tmu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?