Aký je Váš názor na tento projekt ?

Rozmýšľame nad stavbou domu a tento návrh nás zatiaľ najviac oslovil vzhľadom na orientáciu domu k pozemku. - z garaze je vstup do zadveria a zo zadveria do satnika takze to je jediny spinavy priestor v dome - spalna je umiestnena na sever - detske izby su umiestnene na Z co znamena ze budu slnecne cele poobedie - je oddelena denna cast domu od tej spacej - obyvacka s kuchynou maju okna aj zo zapadu vychodu aj juhu, takze bude presvetlena cely den
Odpovedať
malé izby, v kupelni chýba okno..mne osobne sa moc nepači. radšej vačšie izby bez garaže
Odpovedať
Profilova fotka
izby sa mi zdaju prilis male na ukor velkej garaze, izba velkosti 10.5m2 je naozaj mala, mame taku a poviem ti ze ked tam das postel a jednu skrinu dieta nebude mat ziadny iny priestor na hranie. Ja by som skor zrusila satnik a detom urobila vacsie izby a urobila kompromis z garaze a cast vyclenila ako satnik a ulozny priestor pre rodinu. Inak je to pekne rozdelene na dennu a nocnu cast.
Odpovedať
@mourtier 1 WC je na rodinný dom málo. Patrilo by mať prirodzené vetranie v kúpeľni. Malé detské izby. Trošku by som zväčšil aj obývaciu izbu,s tým veľkým stolom je to také stiesnené.
Odpovedať
tie ziby su fakt trocvhu male ked tam das skrinu su v podstate mini, ano kupelna bez okna ee, tych skiel je nejako vela, tam je viac aokin ako steny. Aj okna v spalni mi vadia, pride mi to divne tak za postelov. Asi radsej daco ine tu by sa vela posuvalo preprabalo
Odpovedať
Pidi izby a este v nich aj vstavane skrine. Ten satnik pri vstupe je o nicom, to daj len tu skrinu z neho dopredu a zvacsi spajzku. Ziaden odkladaci priestor a garazovu branu daj uz cez cely vstup.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?