Aky bungalov na tento pozemok?

Dobry den, aky bungalov by ste odporucali na takyto pozemok? rozmery 15m x 50m, mierny svah, do kopca sa pozemok zuzuje navrchu je uz 13m.
Odpovedať
Profilova fotka
žiadny, vymeniť alebo kúpiť pozemok167. Bungalov je módny výstrelok, až sa ľudia spamätajú, budú znovu stavať podkrovné kompaktné domy.
Odpovedať
pozemky 166,167,168 su v podstate jeden pozemok dokopy, neviem preco to ma sused takto rozdelene. Pristupova cesta je 508, 509.
Odpovedať
Profilova fotka
kukni náš dom, nemáme bungalov ale šírku pozemku máme 14 m tak tak zapasuje...
Odpovedať
@powermakac idealne by bolo ak by vam bolo umožnené naraziť sa domom jednou stranou na hranicu pozemku. Že z jednej strany nebudú okná je najmenší problém. Potom by ste mohli mať šírku domu 12 m a z jednej strany 3 m pozemku voĺné. Dlžka kludne aj 15 metrov. Bungalov - už začinam byť alergický na tento pojem, hoci ho staviam tiež, ale samozrejme s funkčnejšou a estetickejšou sedlovou strechou nie valbovou, mimochodom tiež, jednou stranou narazený na hranicu pozemku, z druhej strany 3 m voľné.
Odpovedať
my mame pozemok široký 12,7m a dlhý cca 80m. Budeme stavať (čakáme na stavebné povolenie) bungalov 8 x 14,5 - individuálny projekt. Z jednej strany sme od susedov na 1m.
Odpovedať
@powermakac nezadal si žiadne požiadavky :) napr. koľko izieb si predstavuješ a pod. :)
Odpovedať
@powermakac osobne by som sla do poschodoveho, bungalov sa na uzky pozemok tazko riesi, a vo finale ta vyjde rovnako draho , len bude menej energeticky usporny ako poschodak , nakolko to bude uzky dlhy "slíž" . umiestnenie nie je najvyhodnejsie, ak mate vstup na pozemok skoro z juhu a zahradu skor na sever. otazka je, ci musite dodrziavat hranicnu ciaru a ci dala obec nejake ine obmedzenia ohladne vystavby
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa - principiálne - pýtaš, aký typ, tak potom Ti dám napr. takýto tip: http://www.atypatelier.sk/content/typ... A ak sa Ti máli priestoru, tak si sprav v podkroví aj 2 spálne... A ak sa Ti máli aj toto, tak predaj ten pozemok... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 My máme malý bungalov a som nadmieru spokojný. Podkrovný by som nechcel . Každý deň x krát chodiť po schodoch hore dole. Nie. Možno ,keď je človek zdravý tak to tak neberie ,ale časom sa to ukáže. A netreba stavať ozrutu velkú aj tak je človek väčšinu dňa vonku . Iba cez zimu je dnu.
Odpovedať
Profilova fotka
@kladivo úplne súhlasím, až na to, že keď si kúpim trojkolku, nenazývam ju truck. Bývam v dome s viacerými bytovými jednotkami, moja má plochu 50m2 ďaľšie priestory sa využívajú sporadicky a nenazývam to vila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?