Aký bungalov na pozemok 20 x 50 m?

typy na rozmeri domu
Odpovedať
@jaris98 máme podobný pozemok, a dom máme bungalov 764, ale máme rožný pozemok a ten výklenok kde je obývačka máme otočený akurát do toho rohu.
Odpovedať
my by sme chceli sirku domu max 13 m a dlzku tak na 15 ,samozrejme s garazou a podkrovim.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre čítam...? Cca 13 x 15? Veď to je takmer 200 m2 zastavanej plochy. Plus aj obytné podkrovie...? A svetové strany máš ako? A ako Ti ide prístupová komunikácia? A koľko peňazí na to máš.....? Tu niekde treba začať. A kde to bude stáť - znie ďalšia otázka. Lebo ak niekde na vidieku (kde nie je nejaká špec. premávka), treba rátať aj s tým, že dom si staviame práve preto, aby sme život v ňom odlíšili od života v paneláku - takže možno, že menej štvorcov v interiéri a nejaká peknučká obytná terasa z exteriéru, ktorý by mal byť predĺženou obývačkou... Ale na dlhé úzke by som možno hľadal aj tu: http://atypatelier.sk/content/typov%C... http://atypatelier.sk/content/typov%C... http://atypatelier.sk/content/typov%C... a ak s obytným podkrovím, tak napr.: http://atypatelier.sk/content/typov%C...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my máme pozemok 18,8*54 dom máme 13,8*17 podľa predlohy euroline bungalov č. 876 sme si dali urobiť individuálny, ale veľmi podobný, len s upravenými rozmermi a adekvátne k tomu maličké zmeny :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?