Ako zvacsit obyvacko kuchynu.

Dnes sme boli na obhliadke, zatial este nie su vsetky dvojdomy postavene. Obyvacka s kuchynou sa mi ale zdaju prilis male. Chcem aby to bolo miesto, kde sa rodina zdrzuje a socializuje. Bohuzial cena tohto domu je vyhovujuca ale ten priestor mi tam strasne chyba. Poradte co s tou obyvackou.
Odpovedať
zrušiť šatník, o neho natiahnuť obývačku a kuchyňu tým pádom môžeš natiahnuť do terajšej obývačky
Odpovedať
presne ako píše @zuzula777, vyhoď šatník! Rovnako je nezmysel ten horný. Viem si živo predstaviť tri deti chystajúce sa do školy v jednom šatníku :-) @eunomia
Odpovedať
@pripad001 Len ako vyuzit lepsie ten horny satnik, viem si predstavit, ze tam dame nieco ako mali kancelariu.
Odpovedať
@zuzula777 Len sa nevyznam, nie je to nejaky nosny mur medzi obyvackou a satnikom?
Odpovedať
@eunomia ...brrrrr pracu do domu, :-)))) ....má to okno, dá sa to využiť ako herňa pre deti, čokoľvek... Alebo, nakoľko som zástancom toho, aby deti dievčence a chlapci ak ich je z každého súdka aj viac mali dievčenskú a chlapci chlapčenskú izbu. Znamená pre deti ti stačia dve izby. Nie je dobré ak má každé dieťa vlastnú izbu. Môj názor, moja skúsenosť. A v tomto prípade, by som dal dvere smerom do izby a urobil z tej hornej izby manželskú spálňu s pre teba vysnívaným šatníkom. Deťom stačia skrine. A ak by tá priečka dole bola nosná, ak to už musí byť šatník, tak by som spaľnu urobil tam, no v každom prípade dvere z izby !!! Nie je nič príjemnejšie ak sa ti návšteva pretŕča v šatníku, lebo si pôvodne potrebovala odskočiť na wc. :-))
Odpovedať
Podľa projektu máte medzi šatníkom a obývačkou nosnú stenu ... Takže bez zásahu do projektu ju len tak neodstránite ... A to je asi jediná reálna možnosť zväčšenia tejto miestnosti ...
Odpovedať
@eunomia ja by som sa zamerala aj na orientáciu domu veľmi dôležité. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tu nosnu priecku medzi satnikom a obyvackou by som riesil zo statikom. Mozno sa to da nejalo otvorit. Zostal by tam niekde mozno stlp, ktory by sa vhodne zakomponoval do interieru. Alebo urobil nejaky pevnejsi preklad. Neviem, nie som statik, ale opytal by som sa ho. Z horneho satnika urob kupelnu a o tu povodnu hornu kupelnu zvaci detsku izbu. Velku nech maju deti na hranie a mensiu na spanie. Moznosti je viacero..
Odpovedať
@pripad001 No veru brrr, ale tak niektore zamestnania su take, ze potrebujes aj doma. Konecny pocet deti je 2 , takze 2 detske, este neviem ci hore nechame 3 izby alebo 2, nakolko nemame miesto na prespatie pre navstevy, co nam v terajsom byte chyba a obsadena obyvacka hostami nie je nic moc. Dakujem za napad s tym satnikom dole, mozno ho este nejako zmensit, aby v chodbe vznikol nejaky priestor na skrinu na kabaty? Tak ci tak, priorita je vacsia obyvacka, co neviem ci sa bude dat, velmi ma to stve.
Odpovedať
@lubk0 Mas nejaku skusenost so zmenou projektu? Myslis, ze by nam mohli vyjst v ustrety, aj ked ide o zastavbu celej ulice rovnakymi domami? Pripadne kolko by ich to realne stale, resp. nas?
Odpovedať
AKY MATE NAZOR NA WC SPOLU SO SPRCHOVYM KUTOM. Ma to byt na 1NP, nejako sa mi to nepozdava.
Odpovedať
Profilova fotka
@eunomia myslim ze v pohode to moze byt. vsak komu ludi ma spolu aj wc aj kupelku
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marta2610 Je moznost vyberu na pravej alebo lavej strane ulice, a takztie P alebo L cast domy. Zatial sa nam pozdava L cast, lebo tam ma potom svietit slnko na zahradu. Ale dakujem za postreh, este neviem ci kupujeme, kedze ta obyvacka s kuchynou ma fakt hneva, ze je taka malicka
Odpovedať
Ak je moznost tak jednoznacne oddelit wc od kupelne, u nas v SR je to nejako vzite ze je je wc misa neoddelena v kupelni. Som za to ze ak je taka moznost, treba to oddelit, samozrejme nie vzdy to dispozicne pojde.
Odpovedať
@tindzia Na 2 NP je kupelna s wc, ale wc by som chcela oddelit, snad sa to bude dat. Wc je casto vyuzivane a aj tak ked niekto sedi na zachode, tak nikto si nebude umyvat zuby alebo sa sprchovat. Jedna sa mi o 1NP kde ma byt wc a obroti sprchovy. Nemam skusenost so sprchovym kutom, ale hovoria ze super vec.
Odpovedať
@arkadius111 Tiez si myslim, ze oddelit, na 2NP by to snad podla toho nakresu slo, aj ked to bude bez okienka, ale to mame tak aj teraz, no a dolu ma byt wc so sprchovym.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?