Ako vyriešiť obývačku?

Profilova fotka
DObrý deň. Projekt máme hotový, no stále premýšľame nad obývačkou. Totiž stenu , kde bola plánovaná tv by sme najradšej zrušili,aby nám tam vznikol otvorený priestor. Lenže, potom by tv musela byť na stene, kde je krb a to by bol gauč otočený chrbtom k terase a svetlo z terasy by sa asi aj odrážalo na tv. Každý názor a radu privítam. :) Ako to vyriešiť? Ďakujem :) ( muž už premýšľa nad úpravou projektu, tzn. stenu na tv nechať,ale rozšíriť dom v obývačkovej časti a to by som ja nerada :D)
Odpovedať
Profilova fotka
Pripájam aj spomínanú alternatívu.
Odpovedať
Ahoj, ja by som to na vašom mieste neotvárala a už vôbec nezväčšovala. Príliš veľké priestory sú len veľmi ťažko zariaditeľné, hlavne ak je obývačky aj široká aj dlhá, tak musí byť sedačka umiestnená niekde v priestore, nie pri stene, aby ste vôbec dovideli na tv a to už nie je nič moc. 4,5m je akurát na tv a širokú ju máte dosť, takže je tam priestor aj na prípadný další nábytok alebo doplnky. Skôr by som na vašom mieste zrušila rohové okno v kuchyni. Vy v podstate nemáte moc miesta na skrinky čim sa oberáte o miesto. Nechala by som okno len do záhrady s terasou tak, aby ostala stena na šírku skrinky.
Odpovedať
Nerusit ani nezvacsovat. Urobte z tej stenyy zaujimavy architektonicky kusok, my sme to mali podobne riesene a kazdy obdivoval - sklobeton alebo hore svetlik v stene. Suhlasim s tym rohovym oknom, velmi ste si ubrali odkladaci priestor v kuchyni
Odpovedať
Profilova fotka
@vanessa06 dakujem, tu kuchynu sme uz tiez riesili, ked sme si planovali v planovaci a zistili, ze horne skrinky nemaju kam ist. Takže asi aj to rozne okno sa bude rusit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?