Ako vyriesit dispozičné riešenie kupelne

Ahojte, prosím poraďte ako vyriešiť dispozičné riešenie kúpeľne..chcem tam balkónové okno asi 90 alebo 100cm..toto je môj návrh. Vstup môže byť aj tam kde som umiestnila WC..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Priecky kde mozu byt dvere sa daju posunut? Myslim ze okno by postacilo 80. Pozor na to, co bude oproti a v blizkosti okna, siluetu je cez to vidno. Zalezi kam bude to okno smerovat. Aky bude radiator, kde sa budu vesat osusky, kolko ich bude, kde si odlozit veci n'a oblecenie po sprche, kde bude spinava pradlo,... Tiez wc oproti dveram nic moc. Nieco z tych strednych napadov?
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi trefné poznámky. Najskôr je potreba zodpovedať tie otázky a potom sa bude lepšie rozhodovať a vyberať. Chválim, že si si dala námahu na všetky tie nákresy.
Odpovedať
@tremmo pripajam sa tie navrhy su sueper a maju hlavne hlavu a patu
Odpovedať
@lenkito10 waaau super 😊😊😊ďakujem veľmi pekne, lepšie sa mi bude teraz rozhodovať. Dom bude na samote na kopci, táto kúpeľna bude na poschodí.. Vedľa bude spalna, v ktorej bude balkónové okno 200cm,preto som chcela polovičné balkónove okno 100cm na kúpeľni aby to vyzeralo po estetickej stránke dobre 😂 ale to ja som taka detailistka.. Ako píšeš stačilo by aj 80cm 😊 priečky už zostávajú tak ako sú... Pôvodne mala byť kúpeľka 2000x4100 a ten "vyklenok" sklad na oblecenie. Ale radšej budeme mat jednu veľkú plnohodnotnú kúpeľňu. Keďže jeden šatník už máme. A ten radiátor neviem kde by sa dal 🤔 Toto je posledná vec v projekte co ma trápi a už chcem poslať projektantovi moju predstavu, aby som ho tiež stále nezatazovala zmenami.
Odpovedať
Ešte ma napadlo, že dolná kúp. má 4100x2000cm, kebyže dáme práčku so sušičkou radšej tam...Vaňu tam nechceme, ale sprchový a stačí nám jedno umývadlo... pred sprchovým by mohol byť záchod a potom skrinka s jedným umývadlom a pračkou a sušičkou na sebe.... 🤔 🤔
Odpovedať
Toto je dolná
Odpovedať
toto horná
Odpovedať
toto horná
Odpovedať
@lenkito10 pacia sa mi tie navrhy, kde je, ze otvoris dvere a mas umyvadlo, nepacilo by sa mi keby som hned videl vanu, alebo do sprchacu, toto mi pride take najoptimalnejsie 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Ak budu vsetky izby na poschodi, starost o pradlo bude jednoduchsie hore. Ak neskor zostanete v izbe dole, mozte dat nejaku pripravu na pristroje dole. Porozmyslaj teda, co v nich ma byt, vlastne aj okno moze byt na spodnej strane, ak by teda vonkajsko-esteticky nevadilo ze by tam nebolo. Mate hore aj samostatne wc, aby ste sa nebrzdili?
Odpovedať
@lenkito10 my máme bočnú časť v suteréne a dennú na poschodí, tak ozaj rozmýšľam ci nebude lepšie dat dole tu pracku a dušičku keďže tam budeme mat 2 detské a spálňu 🤔 a hore že by sme nechali len WC, kút, vanu a umývadlá.. Okno by samozrejme nevadilo aj na druhej strane
Odpovedať
Ahojte, prosím čo hovoríte ešte na tento môj návrh? práčka so sušičkou budú nakoniec dole..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?