Ako ste riešili hluk z diaľnice?

Caute vsetci, Mam taku dilemu - idem kupovat pozemok (stavebna cast cca 640a 22x29) a je na nom pocut mierne hluk z dialnice (siri sa zo severnej pristupovej casti k pozemku - dom by vytvaral "barieru") avsak ak sa postavim za plot vedla stojaceho domu tak uz sa to da... - nie je ho pocut. Mate niekto skusenost - stavali ste v takejto oblasti ako ste to riesili je to riesitelne? Dik za rady :-|
Odpovedať
riešiteľné to je použiť ťažký materiál na obvodové steny okná s trojsklami, s rôzne širokými medziskelnými priestormi, rôzne hrubými sklami vetrať strojovo, nasávanie dať inde než na sever, použiť tlmič
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojte, aj my riešime podobný problém. aký ťažký materiál na obvodové steny myslíš ? Rôzne široké medziskelné priestory na oknách pomôžu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnamarplova musíš napísať @blacksr , aby o tom dotyčná vedela, inak ti neodpovie...a už vôbec nie v "otázke" , lepšia je "diskusia"
Odpovedať
u nas je vecer, ked je ticho pocut auta na dialnici, ale v dome nic. sme od dialnice cca 1km vzdusnou ciarou. zavisi pdla mna od vzdialenosti. ak je to len mierne (hlucnost), tak to po par dnoch nebudes vnimat.
Odpovedať
Profilova fotka
Na Slovensku sa pohnu lady, len ked to das do telky. Inac sa s tvojim problemom nik nebude zaoberat.
Odpovedať
tazke materialy su napr: Xella Silka, KMB Sendwix, Kalksandstein, ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?