Ako sa Vám pozdáva tento projekt?

Ako sa Vám pozdáva tento projekt?
Odpovedať
@zdenka707 obrazok?
Odpovedať

Odpovedať
@zdenka707 ja nie som fanusikom prechodnej obyvacky. ale ked sa ti to tak paci ok. Dve vane aj v "hlavnej" kupelni aj v rodicovskej mi pridu tiez zbytocne. Asi by som daval len jednu a v spalni si nechal len sprchovy kut a mozno pridal jedno umyvadlo. Chyba mi spajza, je mozno nahradena v kuchyni potravinovymi skrinami. Rovnako mozno by som chcel aj samostatny satnik kde by som mal ulozene mimosezonne veci, pripade veci ako vianocny stromcek ozdoby a pod. (mozno mas povalu?)
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenka707 Za mňa nie. Chcelo by to vidieť osadenie na pozemok a svetové strany lebo presklenie obývačky a vstup nebýva často na jednej strane, čo sa týka ostatných vecí Okná z obytných miestností na tri strany pozor na odstupy. Máte dve kúpeľne dve sprchy dve vane ale ani jedno samostatné WC, a keď som už pri tom prečo má jedna kúpeľňa dva okná. Krb keď už je v dome asi by som chcel aby bol niekde v strede aby naň bolo vidieť z čo najviac miest a nie ako ho máte vy že pomaly všetko je k nemu chrbtom, nevidieť naň od stola a z obývačky poriadne len z jedného kresla a aj v tom nebude príjemné posedenie chrbtom k tak veľkému oknu kde vám môže hocikto chodiť, pri tomto ešte spomeniem to že drevo do toho krbu budete nosiť cez obývačku a ak bude za tým presklením náhodou terasa je celkom od ruky z kuchyne. Potom ešte možno taká drobnosť že v každej izbe je skriňa na šaty ale okrem toho v dome nie sú žiadne iné úložné priestory dokonca ani v technickej skoro nieje miesto na nejakú policu, kde dáte napríklad vianočné ozdoby, vysávač alebo obrusy na stôl.
Odpovedať
dakujem za nazor,po celej dlzke strechy bude povala,skor sa bojime ci to nebude stiesnene,najprv sme chceli zrusit spalnu s kupelnou a cele to otvorit a skor pristavit do boku tu spalnu,zariadene je to ako v katalogu az na ten krb ten sme dali dorobit
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenka707 ta rodicovska kupelna- okno nad vanou zrusit a namiesto rohovej vane spojit jej priestor a sprchac a dat walk in sprchovy kut- tzn len pevne sklo a pekne dlazka zarovno s celou kupelkou, urcite dvojumyvadlo a zavesne wc. Bidet asi nevojde ale dala by som ho do druhej kupelne. Tam rovnako sirsie umyvadlo- resp dhojumyvadlo. Ta rodicovska kupelka by po tychto zmenach vyzerala moderne- teraz je to tam nasekane a nepekne, rohova vana je strasna opacha zbytocnost- staci jedna vana v dome.
Odpovedať
@zdenka707 Pozri môj fotoblog, máme to podobne riešené. My sme obývačku otvorili až po strop a je to super taký otvorený priestor.
Odpovedať
Povala nieje stastna nahrada kumbalu. Chyba samostatne wc, ten kumbal a spajzka. tiez su zbytocne dve vane to radsej fakt este samostatne wc.
Odpovedať
Vymenila by som posledne miestnosti, to je asi spalna a kupelna za kuchynu s obyvackou. Mne sa moc nepaci, ked je obyvacka prechodna a celkom by mi vadilo, ze nie je samostatny zachod. 2 vane mi pridu ako zbytocnost, tak by som tu mensiu vymenila za zachod. Posunula by som to a potom by to podla mna bolo ok. Ta spajza to je take diskutabilne, no kazdy ma iny v kus. To bol len moj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenka707 za mna tiez nie, asi vsetko tu uz bolo povedane. Avsak na rozdiel od ostatnych si nemyslim, ze je stasne riesenie znasilnovat nevydareny projekt v style "len toto tu presuniem sem; a este toto a toto a toto"... Radsej by som hladala iny projekt. Nuz a ak len jedna vana, tak za mna urcite v "spolocnej" kupelni, A rohova, resp asymetricka vana je super. Tak ci onak budes tam byvat ty, takze musis hladat spravne riesenia podla teba.
Odpovedať
@zdenka707 Mne sa ten projekt veľmi páči. Ak je vchod z juhu, je podobný mojej drevenici, len je doplnený o ďalšiu izbu s kúpeľňou. Dve vane sú v pohode, ale v rodičovskej kúpeľni by som dal radšej rovnú vaňu a veľký sprchový kút aspoň 120x90cm. V detskej izbe vedľa vchodu by som dal okno na juh (ak je vchod z juhu). Rozmiestnenie miestností je praktické, z vlastnej skúsenosti ho môžem odporučiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Projekt vyzera celkom fajn. Mozno by som aspon teda ja porozmyslal o tych 2 kupelniach. Podla mna su v bungalove zbytocne a radsej by som zvolil samostatne wc. To by teda mne vadilo.Prechodna obyvacka to je take, niekomu vyhovuje a niekomu nie, no v podstate by som zmenil len tu kupelku
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mne by najviac vadil ten stiesneny priestor na jedalensky stol. Na to, ake su izby alebo kupelne pomerne velkoryse, mi ten stolik pre 4 osoby prirazeny ku stene, hned vedla linky a este pri ulicke, ktora vedie cez stred domu, plus kusok od chladnicky, pride ozaj ako zly vtip.
Odpovedať
Podľa mňa škoda prechodnej obývačky. to sa mne nepáči nejak ale vieš vy v ňom budete bývať nie ja. A ešte už viackrát tu spomínaná vec je tá, že je asi zbytočné mať v bungalove, nie veľkého rozmeru dve kúpeľne spojené so záchodom. Radšej by som mala veru jednu kúpeľňu a oddelený záchod. Vadilo by mi ak by mi každý chodil do kúpeľne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?