Ako sa Vám páči tento projekt?

dobry den, chcela by som poprosiť o radu odborníkov: koľko by asi stála výstavba tohto domu? nemyslím na klúč, ale aby bol aspon obyvatelny, žiadny drahý material, všetko priemer. ďakujem za každé info.
Odpovedať
@mirasima ja sa skusim vyjadrit len k prvej otazke a to ako sa mi paci - mne sa nepozdava najma to, ze horna chodba ma druhu najvacsiu rozlohu na m2 po obyvacko-kuchyni /neratam garaz/.aj tu krkolomnu spajzu v strede domu by som asi nejako premiestnil. cenu neviem povedat, podla mna ale ostatni budu potrebovat viac info ako len "priemer"
Odpovedať
@sabernr dakujem za názor, porebovala by som nejaky takyto dom na uzky pozemok aj s garážou, nič ine som nenašla, preto sa zamýšlame nad takýmto.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima všetko záleží na tom, koľko ste schopní urobiť naozaj svojpomocne. Práca je značná časť rozpočtu. Je veľmi jednoduchý prepočet nákladov podľa zastavanej plochy alebo kubatúry obstavaného priestoru. Stavbu cez firmu alebo jednotlivé partie živnostníkov na jednotlivé práce odhadujem na 90 tis€ a viac. V tom je aj materiál, ktorý si budete asi zháňať sami, viete si dohodnúť zľavy.
Odpovedať
@mirasima pozri môj projekt v mojom albume. Inak ak si odpustite garáž, značne znížite náklady. Môj dom planujeme postaviť do 90tis
Odpovedať
Profilova fotka
nevojde ta spajza pod schody?
Odpovedať
na prizemi chyba WC
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?