Ako poriešiť vstup a nezrušiť pivnicu?

poradte prosim ako to poriesit, na mieste kde je vstupna chodba sa nachadza pivnica (tie plechove cervene dvere) ide sikmo nadol a dvere do pivnice su v rovine zemi, dom je vyvyseny o 50cm, chystame sa pristavat na obr to je kuchyna kupelna a ost.izby a cela ta cast domu. samozrejme tiez bude vyvysena o tych 50cm. pred nim chceme "gang" ci ako sa to vola, proste na vidiecky styl. cize ten gang by bol tam kde su dvere do pivnice. S manzelom sme chceli tu pivnicu zrusit, (je murovana, co je super) kazdy nam radi aby sme ju nechali, co by sme radi ale nevieme ako to inak poriesit. Ak tu mate nejake napady, budem za ne vdacna. dakujem. P.S je to len laicky nacrtnute, 100veci na tom projekte nesedi, to len aby sme si to vedeli lepsie predstavit, ale teraz riesime len tu dispoziciu.
Odpovedať
Dobra pivnica v dome je na nezaplatenie,urcite neruste!!! V ramci rekonstrukcie radsej vymente nove,pekne dvere,aby vam ladili s exterierom.
Odpovedať
@misiel Uplne nechapem co je kde. Alebo co ma byt kde. Hodil by sa aj sucasny nakres. Nemozu tam byt zaklopene pochozie dvere zarovno zemou ?
Odpovedať
ta fotka dole je sucastny stav. to okno ktore tamje vedla dveri je na nakrese hned za gaucom. Povodny stav (co je aj na fotke) je kocka, detska izba, spalna, obyvacka (na nakrese uz zväcsena na juz.str o 1,5m) a polka kuchyne...proste kocka. ten zyvysok sa bude pristavovat. @17juraj17
Odpovedať
tam kde su tie cervene dvere je pivnica a tam ma byt ten gang, a kde su dvere hned vedla (vstupne momentalne) tak tam uz bude kuchyna. fotene z vych str. dom je orientovany tak ako je na obr. hore je sev.dole juh
Odpovedať
@majki555 manzel planoval ze by sme postavili druhu, tam kde bude pristavba uplne napravo pod tou malou izbou. Avsak este jednu velku pivnicu mame mimo domu ale na pozemku,
Odpovedať
Profilova fotka
@misiel do malej miestnosti medzi gangom a obyvackoy dajte poklop. Nieco funkcne taketo: http://sarmirsteel.sk/wp-content/uplo... Bud nejaky pekny alebo zakryt napriklad kobercom.
Odpovedať
@misiel Tak ak som to pochopil. Na obrazku som nakreslil cervene sucasne dvere do pivnice. Tak ? Dalo by sa sucasny vchod zamurovat dekou a urobit vchod vedla toho okna u obyvacky do zeme ? Je naozaj skoda rusit peknu dobru pivnicu a vytvorenie uplne novej by iste stalo viac ako presunutie vchodu. No ma co k tomu iste povedat aj statik.
Odpovedať
@misiel
Odpovedať
@maslenka47 dakujem nad poklopom som tiez uvazovala, zila som v domacnosti kde taky mali v kuchyni, avsak muz o tom ani pocut :-/ @17juraj17 toto sa mi javi zatial ako jedine mozne riesenie ak tu pivnicu naozaj ponechame, a disp. tiez..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?