Ako osadím na pozemok Bungalov eco 117?

ahojte mozte mi poradit ako osadim bungalov na pozemok siroky 23m a dlhy 20m ale POZOR od hlavnej cesty cca 10m je rovina apotommierny svah ktory samozrejme chceme vyrovnat ..len chcem vediet ci nebyva alebo nema niekto zvas podobny pozemok.
Odpovedať
@zuzulineka00 ja by som ho osadila hlavne s ohľadom na svetové strany, pouvažuj kde chceš mať čo najviac slniečka a tak si otoč domček, aspoň my sme to tak riešili ;-) tiež máme tak široký pozemok
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Ak mozem poradit, pouvazujte kto vam to nakresli na vykres. Predajcovia bungalovov zarabaju hlavne na takycho veciach. Ak ste z okolia Nitry mohli by sme sa dohodnut na dobrej cene a vedel by som vam vybavit aj profesie.
Odpovedať
Profilova fotka
To je vecny problem katalogovych projektov, sice to vyzera na obrazku dobre, ale nikdy neviete ako bude vyzerat priamo na vasom pozemku a aj tak treba zaplatit projektanta na osadenie domu a zakreslenie pripojok.... samozrejme pri dome su najdolezitejsie svetove strany a to ako bude cela prevadzka fungovat, teda odkial je pristup k domu, kde je vchod, kde sa bude parkovat a podobne....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
A ten pozemok už máš akože kúpený.....? A ten projekt si si vybrala aj s ohľadom na tvar pozemka a takisto s ohľadom na svetové strany...? Či len podľa toho, že sa Ti "páčil"? A už si si ho aj kúpila, či len vybrala....? Lebo najlepšie je prebrať to s projektantom, architektom.... stavbárom. Tvoj muž má na to aký názor...?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?