Ako dať okná?

Zdravím. V súčasnosti idem objednať okná na HS. A potrebujem poradiť, alebo skôr vaše nazory na riešenie okien od ulice. Okná su do detských izieb a smerujú na západ. V súčasnosti sú otvory na okna ako na obrázku 1. Rozmer 2x1,5m,obrázok 2. sú rozmery 1,5x1,5m a obrázok 3 sú rozmery 2ks 0,75x1,5 a 1,5x1,5. Ďakujem za názory!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam za 1
Odpovedať
aj mne sa viac paci 1
Odpovedať
Ja som tiez za 1. Klasika je najlepsia. Vysanti ca mozes na omietke.
Odpovedať
Profilova fotka
1. ale na okna exterierove zaluzie, lebo je to od ulice a vecerne slnko v lete je silne
Odpovedať
Profilova fotka
ak by som rozmyslal, ze potrbujem okna na tepelny zisk, tak moznost 1. ale kedze su na zapadnej strane, cize v zime uz nebude slnko na ne svietit tak dlho, ako keby boli na juznej, tak moznost 2. a aj kvoli tomu, ze su do ulice, tak moznost 2. neviem, kde byvate, ale ak na dedine tak vacsie okna su lahky terc pre deti. :-) zaluzie/rolety/preklady nad okna/parapety su lacnejsie na mensie okna. 3. by som osobne na takyto dom nedaval. to sa skor hodi na nejaky kubicky styl domu, a niekde na chodbu, alebo schodisko, nie do detskej. neviem ake velke su ale detske, ono sa to pocita tak, ze m2 okna by malo byt okolo 20-30% z m2 miestnosti kde sa okno nachadza.
Odpovedať
Ja mám stavebné otvory na okná 147x147 ,okná bez delenia.Rozmer zasklenia je cca.125x125cm. Rámy okien a krídla ti zaberú cca. 15cm. Kukni do albumu.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne 1. Aj my mame 2x1.5m a vyzeraju super
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?