Aké máte skúsenosti so stavebným systémom Velo v praxi?

Profilova fotka
Plánujeme stavať RD : pivnica 28m2 , a dve podlažia 13,5 x 6,5 / rovná strecha. Rozhodli sme sa pre stavebný systém VELOX. Hrubú stavbu dáme postaviť firme. Aké máte skúsenosti s touto technológiou v praxi ?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to najdrahší stavebný systém.Veľké množstvo zabudovanej vody .Po ukončení výmurovky z toho trčia oceľové drôty s ktorými sa ten systém spája .Takže nakoniec je fasádu z dôvodu možného prehrdzavenia lepšie zatepliť ,ako omietnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros Dakujem, Fasada bude zateplena mineralnou vlnou. Nerozumiem co je zabudovana voda je trvaly problem, alebo ide o vodu v betone do jeho vyzretia ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ide o vodu v betone.Beton je pri tomto systéme obalený polystyrénom a len veľmi pomaly schne.
Odpovedať
ahoj my mame dom s veloxu a sme spokojny a svagor ma tiez...v rakusku mas kopec domov postavenych z tohoto materialu....kukni si viac recenzii.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros Rozumiem, polystyren neplanujem v konstrukcii vobec pouzit. Vonkajsia stena bude LL22 a na nej pouzita minealna vlna, ocakavam tepelny odpor min 4,7 m2K/W.Preto aj vyzretie betonu a schnutie betonu by malo byt o.k. Stavba sa bude realizovat v BA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?