Aká je približná cena komplet prípojok elektriny, vody, plynu a kanalizácie?

ahojte, chcel by som sa opytat ci vie niekto poradit kolko by vychadzalo priblizne pripojky na kompletku aj zo skrinkamy elektrika, voda, plyn, kanalizacia vsetko mam pred pozemkom cca 2m a šachta vodovodna a vsetko ostatne bude hned na zaciatku pozemku cize nebude sa tahat dlhe trasy, dakujem
Odpovedať
V buducnosti pis zrozumitelne nazov temy,viac ludi ti dokaze poradit. Lebo na taketo "priblble,nicnehovoriace nazvy tem" malokto klikne... ;-)
Odpovedať
@branislavsitar Len samotná skrinka na plynomer stojí 250, na elektrinu cca 200 a vodomerná šachta aj s osadením niečo medzi 350 - 500. Revízna kanalizačná šachta je asi 200 -300 €. Potom poplatky u prevádzkovateľov sietí za pripojenie: BVS: 228 € SPP: 157 € ZSE: 234 € Ešte revízne správy: elektrina: 25 € plyn: 100 € Zvyšné je potom práca a materiál jednotlivých majstrov (inštalatér, elektrikár), tipujem tak od 500 do 2000.
Odpovedať
lebo mam ponuku 4700€ a vodovodnu sachtu mam tu neratam cize cena je sice na kluc ale dost nie?
Odpovedať
@branislavsitar To sa nedá povedať. My nevidíme, koľko je tam roboty. Ak vieš zohnať lacnejšie, tak ber lacnejšie. Ak nie, tak to aj tak budeš musieť zaplatiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?