Aka by bola cca. cena projektu k rekonstrukcii starej soc. kocky z 80rokov?..

Profilova fotka
Chceme prerabat stary 30 dom, klasicku kocku- kolko by nas vysiel priblizne projekt?
Odpovedať
Profilova fotka
1000-5000€.
Odpovedať
podľa teba je 30 ročny dom starý? prispôsob sa situlacii a nutne úpravy urob ale nedaj sa vtiahnuť do uveru a nespania
Odpovedať
Profilova fotka
tak zalezi na rozsahu prac.niekedy staci projekt jednoduchy,niekedy dokonca staci iba ohlasenie na udrziavacie prace a bemusi byt SP.vsetko zalezi od domu a vasej predstavy.v najhorsom pripade by projekt stal ako novy dom.samozrejme zaleziakeho arcitekta/projektanta si najdete.ceny su rozne tak ako pisala jankazb.
Odpovedať
zalezi co od toho ocakavas a aky mas rozpocet, niekomu staci vymenit okna, zateplit a spravit novu fasadu...na to hadam ani projekt nepotrebujes. Alebo potom nieco podobne ako najdes na obrazkoch tu: https://www.facebook.com/539571229410... to je uz ale financne asi niekde inde.
Odpovedať
Profilova fotka
co budete presne prerabat, na nieco vam staci len ohlasenie, na nieco stavebne povolenie. Ohlásenie: vybúranie priečky, výmena strešnej krytiny, výmena okien pri dodržaní pôvodných rozmerov. Stavebné povolenie: kompletná výmena krovu, nové otvory (okná, dvere), nadstavba, dostavba, zobytnenie podkrovia. kedze vidim, ze ste mlada rodinka, nepustajte sa do velkych veci. ak peniaze nesu problem, tak hura do toho. len s rozumom :)
Odpovedať
Profilova fotka
toto sme aj my niekedy zvazovali. videl som krasne kocky, prerabka minimimum. ale videl som take co prerabka by stala viac ako postavit na novo. vyberte si poctivo postavenu kocku co najnovsiu.
Odpovedať
pokiaľ sa jedná o kompletnú rekonštrukciu, tak cca 1000 - 1400,.€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?