5 izbový bungalov podľa našich predstáv - poradíte?

Profilova fotka
Snažíme sa navrhnúť si sami 5 izbový bungalov. Ten pravý pre nás sme zatiaľ nenašli. Podmienkou sú 3 izby + jedna menšia pracovňa, kotolňa, komora, 2 kúpelne a samozrejme príjemná denná časť ;-)
Odpovedať
@meruska predpokladam, ze tento ste uz pozerali: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... len par poznamok: uvazujte aj nad tym kadial budete tahat vodu/kanalizaciu/elektriku/(plyn), aj ked je to jednopodlazne, uprimne, ked uz 2 kupelne, tak dispozicne niekde k sebe, nie je celkom vhodnym riesenim davat kazdu miestnost, kam taham vodu, do opacneho rohu domu, netusim comu ma sluzit sklad (nevyriesi to zahradny domcek?), ake su rozmery pozemku? aky ma tvar? uprimne, trosku dlha chodba, posobi internatno-hotelovym dojmom, rovnako tie odskoky priecok su uplne zbytocne
Odpovedať
My mame bungalov 03 z technickou miestnostou a komorou a pri kuchyni jedalen. Ostatne je zachovane plus dve terasy. Velka na sedenie a mala prekrita na susenie.
Odpovedať
Nedávajte izbu na sever, tam patrí kúpeľňa, komora a technická miestnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
čo hovoríte na tento?
Odpovedať
Jedno horsie ako druhe.
Odpovedať
@meruska podľa mňa lepšie. Ak Ťa to baví, kresli ďalej. V tej malej úzkej kuchyni bez okna zakrytej aj z obývačkovej strany nebudes variť rada. V ďalšom nákrese skús dať k sebe kuchyňu (s oknom) a kotolňu. Veď ten kotol bude vyrábať teplú vodu do kuchyne. (Aj do kúpeľní samozrejme). A nechcela by si z kuchyne východ na terasu? Podľa mňa by to bolo praktické.
Odpovedať
Profilova fotka
Je fajn ked vies co si predstavujete, spis si vsetko dolezite a sup za projektantom. Ten to zvladne aby davali poziadavky zmysel. Tieto kresbicky ta sice bavia, robili sme to asi vsetci 😉, ale inak cele zle.
Odpovedať
Ten druhy nakres je podla mna omnoho lepsi ako ten prv. Nie je to sice moja salka kavy, ale tak kazdy mame ine potreby. No to co som ti chcel v podstate pri tom prvom nakrese vytknut, ste v tom druhom odstranili. Ono je niekedy asi aj lepsie, ak si clovek da navrhnut svoj dom podla svojich poziadaviek. Nie za kazdym sa da nieco dopasovavat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?