4izbový bungalov s garážou

Hľadáme projekt 4 izbového domu s garážou, šatníkom, technickou miestnosťou. Úžitková plocha cca 120-130m2. Viete o niečom? Ďakujem za inšpirácie 8-)
Odpovedať
@monecka Stačí si len nahodiť vyhľadávacie parametre: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Tvojmu zadaniu napr. vyhovujú tieto domy: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Alebo kopec iných stránok s projektami rodinných domov.
Odpovedať
@chrobak7 Keby to bolo také ľahké.. nevyhovuje žiaden s projektantom sa trápime a furt niečo nesedí.. budeme musieť znížiť nároky. Vďaka za inšpirácie.
Odpovedať
@monecka Tak si sadnite s manželom, zoberte do ruky ceruzku a milimetrový papier a skúste si sami navrhnúť. Len ty poznáš svoje predstavy, ty vieš, čo od domu očakávaš. AK to nevieš povedať projektantovi, on ti navrhne len svoje predstavy. Neviem, ako dlho už hľadáš projekt. My sme asi mesiac - dva listovali v katalógoch, pozerali sme projekty. V podstate sme vedeli, že katalógový nám nebude vyhovovať, lebo koncepcia katalógových domov bola úplne iná (my sme hľadali v podstate bezbariérový). Ale podarilo sa nám nájsť jeden projekt (práve od tej spoločnosti, ktorú som ti uviedol - bungalov 1473), ktorý sa najviac priblížil našim potrebám, a ktorý sme zobrali ako základ. Ten sme potom na stránke navrhinterieru.sk upravili a s takto pripraveným podkladom sme už išli za projektantom. On nám urobil štúdiu - navrhol nejaké úpravy, vylepšenia. Z nich sme niektoré aj akceptovali, v niektorých veciam sme trvali na svojom, až sme dospeli k štúdii, ktorá bola podľa našich predstáv vylepšená o niektoré architektonické detaily. Na základe toho potom urobil samotný projekt. Výsledok si môžeš pozrieť v mojej galérii - síce len ako maketu, ale už sme v štádiu dokončovania hrubej stavby. Takže treba len listovať a listovať, všetky projekty pozerať a vybrať si z nich to, čo ti vyhovuje, čo sa ti páči. Nečakaj, že v prvom katalógu nájdeš hneď vyhovujúci dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@monecka no vidis sama ze niekedy staci znizit naroky a urcite nieco vymysliete aby ste boli spokojni
Odpovedať
@chrobak7 Robili sme to presne tak, prelistovali sme kopec projektov s manželom za nejaký mesiac, ak nie viac, našli sme taký, ktorý sa najviac blížil našim predstavám s tým sme začali pracovať s projektantom, postupne sme prešli na podobné, ale asi sme nároční, lebo pri každej úprave sa niečo zmení, posunie a všetko je potom úplne inak, budeme musieť spraviť taký kompromis, že zrušíme šatník, príp. 4.tu izbu, čo sa mi zdajú celkom veľké kompromisy.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@monecka určite sa dá nájsť nejaký kompromis, ktorý Ťa nebude tak bolieť ako šatník ;-) zaberá to síce určite veľa času nad tým premýšľať a vymýšľať, čo s tým ale dá sa to. My sme tiež pri tom strávili dni aj noci, kým sme sa dohodli, ale nakoniec sme to dotiahli do úspešného konca. Držím palce
Odpovedať
@matron Ďakujeme, dnes mi napadol celkom fajn nápad, práve sme dokreslili svoj vlastný projekt cez navrhinterieru.sk, uvidíme čo na to projektant, malo by to byť OK. Bolo by super, keby to už vyšlo 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?