4-izbový bungalov s obývačkou a kuchyňou nad 40m2

Prosim o radu pozreli sme asi milion katalagovych domov ale vacsina z 4 izbovych bungalovov ma pre nas malu obyvacku a kuchynu.Ak by bol niekto z vas ochotny pomoct pripadne mate rovnake poziadavky budem rada za kazdu radu -uplne najviac nam vyhovuje bungalov 1471 od Euroline https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr... Avsak chceli by sme kuchynu aspon 15 m2 a obyvacku aspon 30 m2 - sirka pozemku 19m a dlzka 39m -oddelena denna a nocna cast -vchod na juhovychod -spajza+ technicka miestnost -individualny projekt je pre nas posledna moznost Dakujem za vsetky rady
Odpovedať
Myslim, ze napr. tento by po mensich upravach mohol splnat zadanie https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr...
Odpovedať
Laguna 419,prip.vyssie rady https://www.promiprojekt.sk/projekty/...
Odpovedať
@bigjamajko dakujem, ptojekt ktlry si poslal ma naozaj megaobyvacku ale je na nas pozemok dost siroky na nas 19 pozemok z kazdej strany by nam potom zostalo vyse dvoch metrov a to je malo aj z hladiska VZN
Odpovedať
Len napad: megaobyvacka a mega garaz by sa dala zmensit a prisposobit vasmu pozemku. Tak som to myslel. Taktiez sa da spojit spalna s piatou izbou a vznikne dalsi krasny priestor. Ak stacia 4i.
Odpovedať
@nitranka86 preco individualny projekt by mal byt posledna moznost? Ten co si pridala ze sa najviac blizi vasim poziadavkam tak preco si ho neprisposobite? Napr ze ho natiahnete o meter alebo kolko potrebujete pre obyvacku.
Odpovedať
@nitranka86 ak by ste chcela pozrite nás projekt mame individuálku a už aj stojí a zatiaľ sme spokojní. Keby sa Vám zapáčil lepšie foto Vám viem zaslať potom do mailu .
Odpovedať
@nitranka86 s tymto co si poslala tam by sa nieco dalo urobit, zrusit to wc vpravo pri vchode urobit ho spolu s technickou miestnostou a dala by sa kuchyna zvacsit, ale obyvacka tu uz neviem ako natiahnut, ale myslim, ze by to bol pekny priestor
Odpovedať
@petrah_m prosím ťa koľko vás vyšli okna? A špeciálne ten HS portál? Dakujem
Odpovedať
@adiso viete čo môj muž s tým pracuje takze samozrejme nasa cena bola iná, no nejedna sa úplne o HS portál, je to cortizo Vision (hliník pozrite YouTube) bez el. pohonu, je možné odsúvať obe 2 krídla, portál v rozmere cca 6x2,3 m začína na cca 6000 € bez Dph.
Odpovedať
@bigjamajko urcite 4 izby stacia, len sa trichu obavam co to spravi s cenou projektu, ked sme totiz boli u projekranta, ktory robi Euroline povedal nam ze taketo zmeny sa nam neoplatia robit aby sme si radsej vybrali projekt ktory nam pasuje, ze sa nam projekt predrazi( napr. posutie obvodoveho muru o 1 meter na obyvacke a kuchyni +500€ k cene projektu)
Odpovedať
@wivik uz som to vysvetlila vyssie v prispevku pre bigjamajko
Odpovedať
@nitranka86 zaujimave. V tom pripade by som s celym projektom isiel k stavebnej firme s vlastnym projektantom, ktory to cele upravi podla vas. Ine vsak je, ak chcete stavat svojpomocne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bigjamajko > Moze cudzi projektant zasahovot do projektu od euroline. Co na to autorske pravo ?
Odpovedať
@asdfb nemyslel som projekt ako taky. Ale zakladne rozlozenie dispozicie sa pouzit da. Myslis, ze je dnes kazdy navrh jedinecny?
Odpovedať
@nitranka86 pozri si projekt o120g Akurát ho staviam a s drobnými zmenami úplne vyhovuje aj tvojim požiadavkám. Ak ťa niečo zaujíma, kľudne sa pýtaj. daj si zrkadlový pohľad a máš takmer rovnaký ako od euroline
Odpovedať
@asdfb @bigjamajko Som laik,no ak tomu rozumiem spravne projekt musime tak ci tak kupit od Euroline a ti maju v obchodnych podmienkach moznost robit iba drobne zmeny.... ale svojpomocne urcite stavat nechceme...kedze chceme byvat ASAP chceme dat stavat na kluc
Odpovedať
@nitranka86 ak si najdes stavebnu firmu s vlastnym projektantom, ktoremu povies “takto nejako to chcem, len o meter mensiu obyvacku, okno na druhej stene, atd...”, tak ti vie urobit navrh sity na mieru. Naco kupovat projekt, kt. ti nevyhovuje, aby si ho dalej upravovala? Uz len ten tvoj povodny, ktory si dala, poznam asi v 5 variantoch. Sam mam podobny. A presne tak vznikol - ukazal som original, dokreslil zmeny a projektant vyhotovil projekt s ohladom na pozemok.
Odpovedať
Ten náš je takto
Odpovedať
@duppe to mas individualny projekt ci katalog? Viem niekde vidiet celkovy nahlad na hotovy dom z exterieru?
Odpovedať
@bigjamajko naozaj neviem ako to chodi...ci si za to projektant stavebnej firmy nevypyta tolko co by som dala za individiualmy projekt a ked kupim dom z katalogu mam tam vsetko rozpocet, vykaz vymer..... takto dam 2000 len za stavebnu cast a firna ked bude vidiet ze ju nemam podla coho kontrolovat ma bude klamat na materisle atd....
Odpovedať
@nitranka86 je to upravený opál 71/109
Odpovedať
@nitranka86 kolko ta vyjde celkovo za katalogovy projekt ked nepocitas upravy. Spolu s osadenim a vsetkymi pripojkami?
Odpovedať
@wivik okolo 2000e
Odpovedať
Profilova fotka
My mame projekt Dekor 14 a kuchynu sme si dali 4x4 a obyvacka je 5x8... O trosku sme ho zvacsovali,uprimne neviem ake rozmery mali povodne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?