4 alebo 5 izbový bungalov s garážou a technickou

Ahojte,hľadám projekt na domček 4i bungalov s garazou a technickou miestnostou tak aby sa z technickej dalo ist von z domu.. Ak mate niekto taky projektm,rada by som odkupila kedze Vám uz bude na nič a môžu sa vám nejaké peniazky vratit zan naspat
Odpovedať
To chces takto kupit projekt? Projekt sa robi podla pozemku a podla podmienok V danej lokalite.
Odpovedať
@martina151515 autorské práva ti niečo hovoria? To budeš prepisovať popisky a technickú správu? alebo ho necháš prekresliť? Alebo len povieš na stavebnom úrade, že nech si nevšímajú že to je projekt na cudzí dom? Máš v tom jasno čo chceš?
Odpovedať
atlaska aj slavoslav majú pravdu. Projektová dokumentácia je vždy špecifická podľa charakteru pozemku a regulatívov územného plánu. Pokiaľ porušíš napr. regulatívy ako je maximálna možná zastavanosť vyjadrená v metroch štvorcových, tak stavebný úrad ti nevydá stavebné povolenie. Alebo pozemok na ktorom chceš stavať môže byť mierne svahovitý, ale projekt ktorý by si takto kúpila počítal s rovinatým - statický výpočet ťa nepustí a mohol by ti celý dom spadnúť na hlavu. To nie sú srandy. Projekt sa vždy robí na mieru. A ak aj kupuješ katalógový, vždy sa musí prispôsobiť jestvujúcim podmienkam. Ako konzultant v oblasti nehnuteľností spolupracujem aj s architektmi - ak chceš napíš mi súkromnú správu a vybavím ti stretnutie so serióznym architektom. Za to sa neplatí a môžeš sa s ním minimálne porozprávať, pričom môžeš očakávať, že ťa usmerní.
Odpovedať
to už je myslím na moju zodpovednosť ..Nevidím dovod preco by mi nedali stavebné povolenie a keby to bolo proti nejakému zákonu tak by sa projekty nepredávali na bazári..
Odpovedať
@martina151515 neznalost zakona neospravedlnuje. Pozicaj si od niekoho projektovu dokumentaciu, prejdi si ju s muzom a pochopis, ze sa to na bazary da predavat, ale neda pouzit!
Odpovedať
Profilova fotka
@martina151515 tomu sa hovorí sancta simplicita
Odpovedať
@rkorba preco pozicat, nech si ju kupi, prebielitkuje meno cisla parcely..... prepise tam svoje a napojenie na siete si prekresli doma na kuchynskom stole. @martina151515 daj link na nejaky bazar ake projekty sa predavaju z druhej ruky
Odpovedať
Profilova fotka
Keby to malo takto fungovať, bolo by to moc jednoduché a no neviem si predstaviť tie domy na rozličných pozemkoch. Rovnaký projekt sa predsa aj tak musí dopasovať na daný pozemok, svetové strany a milión ďalších podmienok.
Odpovedať
to nie je o tom, že keby to bolo proti nejakému zákonu. Problematika je omnoho zložitejšia ako jednoduchý argument "keby to bolo proti nejakému zákonu". Tie projekty ktoré sa predávajú napr. na bazari väčšinou nemajú vyriešené postúpenie majetkových autorských práv - to je prvé porušenie zákona. Takisto si neviem predstaviť, že v území v ktorom chceš stavať sú určené podmienky napr. na umiestnenie stavby a ty prídeš s projektom, ktorý bude úplne od veci a bude polovicu z tých podmienok porušovať. Samozrejme, že ti nevydajú stavebné povolenie. Ale veď keď neveríš ľuďom z fachu, tak rob ako uznáš za vhodné :)
Odpovedať
@atlaska napríklad aj tu na bazari sa predavaju projekty,ale ziadny sa mi nepaci Myslim ze ludom,ktorí mi ho predaju moze byt uplne jedno co ja s tym robit budem a ciho budem musiet vobec pouzit.. Oni na tom zarobia,ved aj tak im je ten projekt uz na nic
Odpovedať
*ci ho budem moct vobec pouzit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?