Vyjadrenia k inžinierskym sieťam

Ahojte, potrebujeme vyjadrenia k inžinierskym sieťam (kvôli ohlasovaniu drobnej stavby) ale už sme mierne zúfalí z toho ako sa k nim dostať :-| . Viete mi poradiť či sú na internete niekde formuláre alebo vzory žiadostí alebo niečo čo by nám mohlo pomôcť? O Telekome vieme, avšak ku formulárom/žiadostiam k SPP, ZSE a ZSVS sme sa žiaľ nedostali. Za každú odpoveď som vďačná :-) .
Odpovedať
@ivka_c keď zavoláš na zákaznícku linku a povieš že chceš vyjadrenie k stavebnému konaniu (projektu) tak ti nadiktujú číslo alebo ťa prepoja (pretože tí v callcentrách toto neovládajú) na človeka ktorý ťa cez ich stránky prevedie krok po kroku aby si si tie tlačivá stiahla a tiež ti poradí ako postupovať, prípadne ti povie aj poplatky. Horeuvedené platí ak si fakt nevieš rady a stratíš sa na stránkach správcov, ktorých chceš osloviť, ale všetci to majú na webe, len niektorý celkom slušne poschovávané :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci potrebujes prave toto: http://www.spp-distribucia.sk/sk_onli... https://www.sse-d.sk/buxus/docs/dokum...
Odpovedať
veľmi pekne ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_c Ahoj, my to máme práve za sebou. Takže musíš do SPP a ZSDIS podať žiadosť o pripojenie. Od ZSDIS Vám príde zmluva a podmienky, ktoré musíš splniť, následne im pošleš projekt so sieťami, ak budú s tým súhlasiť tak ti príde opečiatkovaný projekt. Potom pošleš podpísanú zmluvu a revíznu správu a oni prídu namontovať hodiny. Od SPP ti príde zaplatiť poplatok, potom pošlú zmluvu, jednu podpíšeš a pošleš jednu si necháš a následne pošlú vyjadrenie na SP. Dúfam že som poradila, aspoň trošku :)
Odpovedať
Profilova fotka
opravujem nie SPP ale SPP-distribučná
Odpovedať
Ahoj, momentálne neriešime žiadosti o pripojenie ale len žiadosti o vyjadrenie k existencii inžinierských sieti. Ale aj tak ďakujem, do budúcnosti isto pomôže :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@ivka_c ahoj :) ako ste napokon pokročili? My momentálne tiež riešime žiadosť o vyjadrenie od ZSVS :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?