Vŕtaná studňa - použitie 160mm a 125mm studničnej rúry

chcem sa vás spýtať či aj vy máte podobnú skúsenosť navŕtali nám studňu 55 m a pri vkladaní 160 mm studničnej rúry sa im na 30 m zasekla. následne spravili znovu výplach studne a na zvyšných 25 metrov mi tam vložili len 125 mm rúru môže to tak byť? oni tvrdia že nie je problém, ale aj tak sa mi to zdá čudné. myslel som že studničná rúra by mala byť celistvá (vraj je tam 3 metre prekrytie 125/160) vrtaná bola na 250 mm na obsyp.
Odpovedať
V akej hlbke mas vodny stlpec?
Odpovedať
-14 metrov na teren
Odpovedať
Ci to tak moze byt neviem, ale u mna sa stalo to iste. Vsetky rury vsak vytiahli, roznitovali, a cele to este raz prevrtali... Hlbka 90m
Odpovedať
Uz to obsypali? Je vo vnútri čerpadlo? Ako hlboko ho dali? Predpokladám ze tam tych 28m uzkej rúry len spustili z 30 metrov a nechali spadnúť? Teda neviete v akej hĺbke je ta užšia rúra, či spadla až dole, alebo sa tiež zasekla a nie je prekrytá 3m ale napr 23.... Vtomto vidim problém... Ak aj je az dole, triafať čerpadlo visiace na 27m lane presne na stred aby sa dostalo az dole... To musí byť sranda... Aké máte podložie v tej hĺbke? Koľko obsypu vmestili? Kukali ste na kolko m lana visí čerpadlo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?