Vodovodná prípojka obce cez viaceré pozemky

Ahojte daalo by sa niekomu do emailu mi preposlať žiadosti, ak ste také dávali, na pripojenie sa na dedinský vodovod??samozrejme na naše náklady, lebo obec na to nemá..len nikde nemôžem vygoogliť takú žiadosť...a ešte musí sa kopať cez pozemky viacerých vlastníkov, kde je napr. aj SPF, takže existuje nejaká žiadosť o povolenie vykopať si cez nich tú vodu???
Odpovedať
Musis oslovit vsetkych vlastnikov a zistit ci suhlasia aby viedla cez ich pozemky pripojka a spf ?skoc na najblizsi urad spf a tam sa opytaj ale urcite bude stacit nieci v zmysle ze ziadas o vecne bremeno na ulozenie vodovodnej pripojky cez ich pozemnok...
Odpovedať
@tremonti osloviť som oslovila súhlasia dokonca aj oni by chceli lebo obec im nieje schopná už 10rokov zaviesť vodu...stále nemá peniaze a teraz by sme sa poslkladali hádam, ale jedna parcela je s 5 majiteĽmi ktorý bohvie či žijú---lebo sú to také ročníky.....staršie---a jedného čo som našla už nežije ale na LV je vedený ako žijúci...a nemôžem nikde najsť nijaké oficiálne tlačivo...inde to dávajú normálne aj starostovia len tam v obci je starostka na dve veci :-)
Odpovedať
Tak ta parcela s tymi mrtvymi moze byt zial problem. Ak neprebehlo este dedicske konanie, tak sa to moze na tom zaseknut..
Odpovedať
@stowasser tam ani neprebehlo a spojila som sa so synom a ten mí povedal,ze jeho otec zomrel ze este v 70.rokoch.takze oni ani nemaju uz v umysle otvarat ded.konanie.
Odpovedať
Tak v tom pripade doporucujem splnomocnit nejakeho pravnika s dobrymi konexiami. Pripadne sa spojit so starostom, jemu by malo zalezat na vysporiadani, ved predsa musi niekto platit dane. Este ma napada vydrzanie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?