Vodomerna sachta

Je tu niekto kto ma vodomernu sachtu z DT-ciek? Ak ano kolko vas vysla cenovo, potesi aj fotka.dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@majuska451 ja mam sice betonovu skladacku ale ak ide o DT treba ich asi len spocitat + beton + vystuz+praca..nie? :)
Odpovedať
@majuska451 dt 15 cca 1,-€/ks (rozmer 500x150x250), beton??? podla toho ze aky, ked si spravite tak 25kg vrecko cementu cca 2,20,-€, strk podla toho odkial, u nas 1m3 ś dovozom cca 40,-€, zelezo - roxor priemer 4 dlzka 2,5m cca 0,50,-€/ks, izolacia??? (podla typu od 5,-€ do ...) neviem, ci ti do toho nebude zatekat voda. napr. tam kde som staval ja, je vysoko spodna voda a vsetci co dali betonovu, original s certifikatom v nej maju tak meter a viac vody a kupuju plastovu. predpokladam ze tu betonovu otrepali aj s certifikatom vyrobcovi o hlavu. ale mozno taky problem u vas nebude, alebo namiesate a zaizolujete lepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som teraz kupil plastovu. prave kvoli spodnej vode a cena 175€ vratane dovozu tak snad bude dobra. @majuska451
Odpovedať
@psychx @richardptr @richard71 prave to neviem ci je tam vysoka spodna voda, tak dufam ze nie, ale asi sa vykasleme na DT a kupime plastovu, z tou je asi najmenej prace :-)
Odpovedať
@majuska451 no ved prave, ze plastova je vodotesna, vykopes, ulozis, zakopes a mas. cenovo si skoro na jednom a usetris robotu a cas.
Odpovedať
@richardptr ved preto ale my sme chceli betonovu kvoli tomu aby sme mohli z bocnej cesty chodit aj autom obcas ked nieco privezieme, ale teraz som nasla jednu plastovu a je tam pisane ze ak ju obetonujes a das aj betonovy priklop, tak je prejazna aj autom, tak asi byberieme nakoniec tu plastovu
Odpovedať
plastove sa daju kupit uz od 70€ ale ja by som plastovu nedaval. neda sa cez nu prejst autom. betonova z tvarnic je naveky a pevna..co na tom ze v nej je voda. ak to niekomu vadi nech si ju zaizoluje. 1ks DT stoji 0,8€, meter cementu 3€, 8 roxor 6m prut 1,5€,1 tona strku 10€ zelezny poklop asi nebude drahy.. takze staci si to zratat a je to. :-)
Odpovedať
@originalx Ale keď máš len roľu, žiadna miešačka, elektrina, voda... tak si do DTčky dáš vieš čo.
Odpovedať
@radopp existuje take nieco ako elektrocentrala..voda sa da doviest v plastovej nadrzi..staci porozmyslat navsetko je riesenie...ja centralu a miesacku pouzivam velmi casto..aj vodu si nosim.. :-)
Odpovedať
@originalx Oproti tomu vykopať jamu a hodiť do nej plastovú šachtu je úplná pohoda.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx kde sa da kupit prosim ta plastova za 70€. hladal som nieco normalne asi 2 mesiace a vyuzil som akciu za 175 z dovozom, nic lacnejsie som nenasiel
Odpovedať
@psychx asi to malo byť 170 eur
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@radopp to skor ale ajtak som zvedavy na odpoved
Odpovedať
@psychx kamos to kupoval tusim v senici, neviem presne kde musel by som to zistit..tiez som pozeral na nete a boli drahsie..cenu som napisal ako mi povedal 70€
Odpovedať
@originalx no tak ti povedal somarinu. ked kupi sachtu plastovu za 70 a bude vodotesna, tak ja hned od neho kupim aj 1000 kusov teraz a dalsie neskor za 80 :-) a to ze nie je plastova pochodzna to neviem odkial mas. a aby som odcerpaval z betonovej vodu, lebo to vadi mne? no nie, to vadi vodarom a na co sa tym zaoberat (myslim cerpanim vody) ked nemusim. a dalsia vec, ze aj ked cez tie vodomerne hodiny prechadza sice voda, nemysli si, ze su az take vodotesne, ako by sa mohlo zdat. mas na nich zaruku dva roky ako na vsetko a aby som potom kvoli tomu kupoval a daval instalovat nove a kazde 2 roky platil za to cez 300,-€ tak to nie. radsej dam plastovu a hotovo. :-)
Odpovedať
ešte som nevidel žeby hodiny tiekli :-)
Odpovedať
@psychx Môžem poprosiť o kontakt, kde si zohnal tu plastovú šachtu?
Odpovedať
@radopp hodiny netecu, ale nie su vodotesne :-) nechaj ich dva roky a viac pod vodou :-D
Odpovedať
aha, ok
Odpovedať
Profilova fotka
@livika1978 jasne posielam do ip. dodanie je aktualne cca 2 tyzdne
Odpovedať
@psychx mozem aj ja poprosit o kontakt na plastovu sachtu...dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx aj ja si prosím kontakt ;-). ďakujeeeeem
Odpovedať
adresa: Čorka, spol. bez ručenia Vyšná osada pýtajte si Gejzu
Odpovedať
Profilova fotka
@barracuda32 posielam
Odpovedať
@psychx aj ja poprosim kontakt a názov značky do IP, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 posielam a dam to aj sem nakolko je zaujem ak to nebude vyhovovat tak to mozete zmazat http://www.plastovenadrze.sk/vodomern...
Odpovedať
@psychx Najlacnejšia je tam za 175 eur ako si písal. Adresa firmy Čorka bola pre nádrže za 70 eur :-) Ospravedlňujem sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@radopp to som nejak nepochopil
Odpovedať
@psychx ja mam tiez tu za 175 (1,3 m v, priemer 1 m) vratane dopravy, plus som tam dal navrtat za par eur dalsie prestupy kvoli zavlahe. Vodari boli OK.
Odpovedať
@psychx kolko sa plati za dovoz diky
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?