Voda a elektrin na pozemok

Profilova fotka
caute mám pozemok pri hlavnej ceste. chcel by som nan dotiahnut vodu a elektrinu. co vsetko k tomu potrebujem? voda aj elektrina sa nachádzaju na druhej strane cesty cesta je sirika asi 3,5 metra. dky za rady
Odpovedať
povolenia od správcov sietí k napojeniu, rozkopávkové povolenie od správcu cesty, projekt a stavebné povolenie.
Odpovedať
prečo by mal rozkopať cestu, keď sa to dá ťahať popod ňu? =-)
Odpovedať
Jo mozes tahat popod cestou ale potrebujes povolenia aj od vodarov telekomunikacii a stavebne povolenie
Odpovedať
Nakolko sa jedna o hlavnu cestu, budes potrebovat aj povolenie od dopr.inspektoratu. Aj samotna podkopavka ta vyjde ovela drahsie,akoby sa jednalo o bocnu ulicu. Pozri si prispevok od robo.p, tam to pekne vypisal http://www.modrastrecha.sk/forum/prip...
Odpovedať
@mar11tin kto povedal že musí rozkopať cestu? Keď bude robiť prepich, krajnicu nemusí rozkopať kvôli štartovačke? Tá bude určite v ochrannom pásme. takže sa tomu len tak nevyhne.
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 nieje tam spominana ziadna hlavna cesta. ved hlavna cesta je daleko sirsia ako 3,5 m.
Odpovedať
@stanleykoooo ved pise, ze potrebuje prekopat pod hlavnu cestu,nie? Takze sa drzim iba toho,ako to zadavatel definoval ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 ale tou hlavnou cestou myslel asi nejaku cestu ktora vedie cez dedinu, teda aspon ja vychadzam z toho ze napisal sirku cesty 3,5m predpokladam ze ked sa jedna o pretlacanie, alebo celkovo o siete ktore maju ist k domu a treba ich tahat cez cestu, tak ju asi meral. tymto ta ale nejdem napadat ze pises hluposti, len ze odpada pritomnost dopravneho inspektoratu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?