Vecné bremeno na NN prípojku

Profilova fotka
mám otázku ohľadne zriadenia vecného bremena na prípojku NN : od bodu pripojenia k domu to máme cca 100m , chceme položiť kábel do zeme , tam však križujeme parcelu obce a SPF , kde sa vyžaduje zmluva o buducej zmluve k zriadeniu vecneho bremena . Musí byť vecné bremeno aj na kábel vedený po stĺpoch ?
Odpovedať
@jan_gafrik samozrejme. A mimochodom pripojenie vzduchom pravdepodobne i tak neschvalia...
Odpovedať
A budete si to vy tahat alebo Elektrarne? A trasovanie vedie len cez obec a SPF alebo aj niekto iny?My sme to teraz rok riesili.Len my sme isli aj cez E a C parcely tak sme sa rozhodli,ze to bude robit ZSE lebo oni zo zakona na E parcely davaju automaticky vecne bremeno,ak by sme si to mi tahali tak od kazdeho majitela by sme museli mat podpisane vecne bremeno. Museli sme spisat zmluvu s majitelmi C parciel v nasom pripade obec a TSK tieto zmluvy museli ist do BA na pravne oddelenie,museli byt podpisane.Dalej si ZSE vyziadali presne trasovanie kadial pojde kabel,geometricky plan a predbezny vykonavaci plan... Takze dost zdlhavy proces....radila by som sa spojit priamo s kompetentnymi aby vsetko povedali co budu potrebovat...
Odpovedať
Profilova fotka
ER budem mať umiestnený 1m od bodu pripojenia / od stlpa/ - projekt SSE odsuhlasili, GP na trasu urobený . Trasa ide troma parcelami : 1 . majiteľ obec 3/4, SPZ 1/12, sukromna osoba 1/6; 2 parcela SPF; 3 parcela obec; všetko E parcely ; SSE nám robiť nebudú - nemájú záujem . Ale neskúšal som ich priamo osloviť , len čo som počul.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?