Typ čerpadla do RD

Dobrý deň chcel by som sa spýtať aký druh čerpadla by ste mi odporučili do vrtu 17.5m s priemerom 160.Vzdialenost do RD je cca 20m od šachty vodný stĺpec 1 od vrchu.Mal by som zaujem o cerpadlo s komplet s FM tlakovou nadobu ako aj s čidlom tlaku.Ďakujem
Odpovedať
@dirgiex -poschodovy dom alebo bungalov? potrubie uz mas pripravene? akeho priemeru? mas zahradu alebo iba zasobovanie domu? ak zahradu tak ako velku? budes mat automaticku zavlahu alebo len polievat hadicou a pistolou?
Odpovedať
@mirec1 Ahoj poschodovy dom, potrubie je hotové hlinikoplast ťahané to je 16x2 a 20x2 najdlhšie vetvy,záhrada je veľká cca 1000m2 samozrejme sa nebude polievať cela, zatiaľ len napájania RD a napojenie hadicou na kvety a bezne oplachnutie kyblov a ostatnych veci.Zavlahy majú čas pár rokov.
Odpovedať
neviem ci mas 230V alebo 400V. Pocital som ze bude cerpadlo v cca 15m a max. prevysenie po vrchne odberne miesto bude asi 4-5m. Nechal som tam aj rezervu na polievanie aby si vedel mat viacero postrekovacov, aspon preklapacich naraz. Z tohto letaku: http://www.aquacentrum.sk/media/pdf/f... skus pozriet z druhej strany set s cerpadlom a menicom 50122 (ak mas iba 230V) alebo 50123 ak mas 400V. je to dobre talianske cerpadlo. Ak by si isiel po cene tak tento rok maju aj lacnejsiu alternativu - 49537 pre 230V alebo 46743 pre 400V . Tie talianske cerpadla poznam, su dobre, tie Sette nepoznam ale predpokladam ze to je Cina ako vsetky lacne ponorky na trhu, nemusi byt kvoli tomu zla :) Ten menic je fakt kvalitny mam ho doma 3 roky a velka spokojnost. zacinal som s drzanim tlaku, teraz uz pomocou neho aj preplachujem filter co velmi cennim kedze cestu do technickej miestnosti meriam len vtedy ked ozaj musim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?