Odpoveď na príspevok od risko208:
Ahojte, Idem riesit tepelne cerpadlo, cerpadlo bu… @risko208 ked to bude tlacit 1000m3 vzduchu za hodinu, tak to asi fukat bude, ihned by som tam postavil betonovy plot. Mam to podobne a nic strasne co sa efektivity tyka sa pri prevadzke neprejavilo.Odpoveď na príspevok od risko208:
Ahojte, Idem riesit tepelne cerpadlo, cerpadlo bu… @risko208Ak chceš mať funkčný vzťah so susedom, hľadaj lepšiu alternatívu. Ak hľadáš nepriateľa, ktorý sa ti bude mstiť a robiť ti napriek celý život, nasmeruj vrtulu na suseda a poisti to vysadením stromov tesne ku plotu.mozem vonkjsiu jednotku otocit smerom druhy pozemok?
Odpoveď na príspevok od gadefox:
@risko208 >mozem vonkjsiu jednotku otocit smerom… @gadefox Nerozumiem celkom tvojej odpovedi. Ved to TC za prve nebude fukat na jeho terasu. Ved tam bude mat zaciatok domu. za druhe, on moze ten dom mat odomna aj 10 metrov zalezi aky projekt si urobi. Neviem preco zrovna by mal sa mstit a ja hladat problemy.. ty musis byt presne ten typ susedaOdpoveď na príspevok od risko208:
@gadefox Nerozumiem celkom tvojej odpovedi. Ved t… @risko208 ty si asi z mesta, že? Ľudia si zvyknú robiť záhony okolo plotu a hlučná mega vrtula nasmerovaná k nim, ktorá ofukuje trválky a letničky, poteší asi len masochistu. Ak TČ pri plote nie je podľa teba problém, jednotku umiestni 1 meter od svojho domu a nasmeruješ ju k sebe. A máš vyriešený problém..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@risko208 ty si asi z mesta, že? Ľudia si zvyknú … @gadefox Nie zijem na dedine. Ty asi kuris drevom ked hlucna mega vrtula..Lebo teda viessmann je velmi tichy.. nemas co k teme povedat,chod nastartovat cirkular a robic.. pekny vecerOdpoveď na príspevok od risko208:
@gadefox Nie zijem na dedine. Ty asi kuris drevom… @risko208 v tom prípade si zrejme obľúbený v kolektíve. Nemôžem za to, že sa ti moje odpovede nepáčia - s tým sa musíš vysporiadať ty.. Btw. ak by nejaký Riško nasmeroval TČ jednotku ku mne 1 meter od pletivového plotu, považoval by som to za "act of war", žiaden betónový plot by som neriešil a polieval by som ju pravideľne hadicou ("ups, ušlo mi").Odpoveď na príspevok od supiiik:
@risko208 Toto sa riesi na kazdom jednom skoleni … @supiiik Dakujem. Nie praveze ta firma mi navrhla ze by to takto dali,preto mi to je divne, lebo ja som ocakaval ze to bude otoceneOdpoveď na príspevok od risko208:
Ahojte, Idem riesit tepelne cerpadlo, cerpadlo bu… @risko208 akurát sme toto riešili. Bol u nás technik Viessman včera zapájať čerpadlo, ze otočiť fúkať na cudzí pozemok ak tam náhodou raz sused dá betónový plot je, ze sa bude vonkajšia jednotka vkuse kaziť. Lepší kurenar to ani nedovolí tak namontovať. A náš sused tak mal v projekte otočene čerpadlo a sme na stavebný úrad podali námietku a bola akceptovaná, ze musí ju otočiť pozdlz domu aby fukala A áno, my máme smerom k nemu terasu dokonca, nemáme ju zo zadu domu ale zboku. Pokiaľ nemá už stavebné povolenie nemôžeš vedieť aký bude mať projekt a ci si nedá tiež zboku terasu. A teda fuci to naozaj jak nenormálne. Dnes som pred ním stala tam do 2m bol vietor ze ani sa pred ním nedalo stat a silný vietor bolo cítiť do vzdialenosti cca 5m až.Odpoveď na príspevok od laylitta123:
@risko208 akurát sme toto riešili. Bol u nás tech… @laylitta123 Akurat chalani hore pisu ze betonovy plot neni resp nemal by byt vobec problem.. skor ten vietor by asi problem mohol byt.. Dakujem :)Odpoveď na príspevok od risko208:
@laylitta123 Akurat chalani hore pisu ze betonovy… @risko208 no ja len vravím, ze co nám hovoril včera priamo technik od Viessmann. Vzduch sa bude nazad vracať do čerpadlá od toho betónového plotu a taktiež aj hlučnosť vyššia. A bol tam aj náš kurenar a on hovoril, ze on to tak ani nemontuje vôbec, aj keď to majú v projekte takto otočene, ze na susedov pozemok. Ze to je sprostosť, kazí sa to a robí to zle susedské vzťahy.