Ťahanie plynu 50m k domu :) Orientačná cena ???

dobry den ma niekto skusenost ? priblizna cena a resp. postup ako vybavit vsetky tie povolenia ??, projekt domu sa dnes zacina architektom kreslit . dakujem za kazdu odpoved a vas cas :)
Odpovedať
Profilova fotka
U mna to bolo v roku 2012 takto: 1) pripojka od hlavneho plynovodu k hranici pozemku (po skrinku) - 5 metrov - cca 1600 € 2) pripojka od hranice pozemku k domu - 25 metrov - cca 700 €
Odpovedať
Ak je to 50m od hlavného plynovodu po hranicu pozemku, tak to bude dosť drahé. Riešil som to cca 2 roky dozadu. Celú prípojku musíš zaplatiť sám a potom ju podarovať plynárom zadarmo. Výsledok je taký, že som sa vykašlal na plynárov a kurenie som riešil tepelnym čerpadlom.
Odpovedať
@jojo2426 dnes ideme po info z prvej ruky na SPP no od hl. plynovodu po hranicu nášho pozemku to budú cca 3m, no po našom pozemku nám treba cca 50m a rozmýšľali sme že spolu s elektrinou a vodou to potiahne no všade len info o tom aké je to plynové pripojenie neskutočne drahe Ďakujem za info
Odpovedať
Od skrinky do domu je to tvoj plynovod a môže to robiť úplne iná firma, ako prípojku, ktorú odovzdávaš plynárom. V tvojom prípade nevidím problém. Cena bude za 50m výkopu a 50m hadice.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?